תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות
    סיגל
    25/12/2007

אני בת 28 חולה בלחץ דם מימי הבגרות בבית ספר. לפני 6 שנים היה לי אירוע פרפור פרוזדורים ומאז התחלתי טיפול תרופתי של ואסקס פלוס 5 מ"ג ואוסמו אדלאת 30 מ"ג ונורמתין 50מ"ג.
    אני אם לשני ילדים הקטן בן 7 שנים ורוצה להיכנס להריון ואני מבולבלת איזה תרופות מותר לקחת בהריון התיעצתי עם שלושה רפאים וכל אחד נותן לי משהו אחר ואני מפחדת ולא יודעת מה לקחת כי זה יזיק לי ולעובר העתידי תעזרו לי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות

הוספת תגובה

• תשובה לסיגל

פרופ` אליעזר קליינמן
    25/12/2007

אין ספק כי יתר לחץ דם מהווה גורם סיכון גבוה להריון ובכל מקרה יצטרך מעקב קפדני במהלך ההריון אם לא שמירת הריון, כדי למנוע סיבוכים משמעותיים כמו רעלת הריון.
    לפיכך ראוי לעשות בירור יסודי על סיבת לחץ הדם שהחל כה מוקדם בחייך ורצוי להגיע לאיזון האופטימלי באופן יציד לפני כניסה להריון ובכלל זה מניעה טובה של הפרעות קצב שעלולות להתפתח ביתר קלות בהריון.
    ברור שיש להתייעץ עם הרופא המומחה העוקב אחרייך בעניין הבעיות הנ"ל ולא אוכל , על סמך הנתונים הנ"ל בלבד, להוסיף לך עצות ספציפיות נוספות. הייתי כן ממליץ לצרוך אומגה 3 במיוחד בהריון אם אכן יתקיים, בכמות של 2 קפסולות מהסוגים המכילים רכוז של לפחות 60% אומגה 3.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו