טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני סובלת מיתר לחץ דם ומטופלת בכדורים קרדילוק 2.5 מ"ג ווסקס פלוס , כמו כן אני בעלת עודף משקל, סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס ומטופלת באלטרוקסין 100 מ"ג ביום, נורוליפ לאיזון שומנים בדם, בסה"כ המצב די מאוזן, לא מעשנת, בת 43.5. הרבה פעמים יוצא לי במדידות הערכים הבאים: 135/60 ודופק 60-65, או 140-70 ודופק 60-65 מה זה אומר? אני די מודאגת מזה. אודה מאוד על תשובה מהירה. בברכת חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בטיפול בתרופות מסוג קרדילוק המורידות דופק ישנם לעיתים קרובות הפרשים גדולים יותר בין לחץ הדם הנמוך לגבוה. סה"כ לחצי הדם הם בגדר הנורמה. ניתן לנסות להוריד את הטיפול בקרדילוק או להפחיתו למינימום של 1.25 מ"ג בלבד, זאת בעצה אחת עם הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר