טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני חמישה שבועות אחרי לידה,ולאחרונה סובלת מתחושה של חוסר יציבות רופא המשפחה שלח אותי לעשות בדיקות דם שכולן היו תקינות .לחץ הדם שנמדד אצל הרופא היה 130 על 100 בבדיקות בבית היו לעיתים ערכים גבוהים יותר 140 על 100 ,הרופא החליט לתת לי טיפול נגד לחץ דם ע"י כדור רמיטנס .יש לי שתי שאלות: אחת האם ניתן לקחת את הכדור בזמן הנקה? שאלה שניה ממה שאני קוראת לחץ הדם יורד אחרי הלידה האם מתן התרופות לא פתרון מהיר מידי ולא כדאי לחכות עוד קצת,תחושה של היד קלה על ההדק בעניין הכדורים .
אשמח להתייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הרמיטנס לא אמור להפריע להנקה. יש נטיה כיום להמליץ על אומגה 3 גם בעת ההריון וגם לאחריו. אפשר שכמוסה עד שתיים כאלה יפתרו את הבעיה. רצוי הסוג המרוכז יותר המכיל EPA+DHA בכמות של 600 מ"ג לכמוסה לפחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר