לחץ דם גבוה ודופק מהיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם גבוה ודופק מהיר
    מישהו
    22/04/2011

שלום,
    אני נמצא עכשיו במהלך של טירונות קרבי,
    הפרופיל שלי הוא 72 בגלל לחץ דם שלא דורש טיפול תרופתי, את האמת ממש לא בדקו לי לעומק את הנושא
    לאחרונה אני מרגיש לחצים בחזה בזמן מאמץ ולאחריו (בעיקר לאחריו) עשו לי בדיקת אקג הרופא אמר שהכל תקין רק הדופק היה מהיר 120 במנוחה לחץ דם 154/78
    כשאני בסופ"ש בבית אני עושה לעצמי בדיקות במכשיר ביתי והממוצע שיוצא הוא בערך 160/86 הדופק בד"כ בסדר רק שלפעמים הוא מגיע במנוחה למדד של מעל 110
    היה לי מקרה שאחרי ריצה של ק"מ וחצי אני פשוט הרגשתי כאילו הלב שלי יוצא מהמקום ובנוסף ראיתי שחור למשך כמעט דקה
    עדיין לא קיבלתי הפנייה לקרדיולוג, מה ההמלצה לעשות? האם לפרוש מהטירונות האם זה סיכון לחיים שלי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם גבוה ודופק מהיר

הוספת תגובה

• בנוסף

מישהו
    23/04/2011

שמתי לב שכמעט בכל הבדיקות שלי ההבדל בין הסיסטולי לדיאסטולי הוא מעל 70 זה אומר משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    25/04/2011

כעת אין לזה משמעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ דם גבוה ודופק מהיר - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    25/04/2011

לחצי הדם והדופק שאתה מתאר הינם מעל הנורמה. עליך להיבדק- שוב- ע"י רופא על מנת לקבל טיפול והמשך בירור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו