עזרה - תוך כמה זמן ה - exforrge 10m

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה - תוך כמה זמן ה - exforrge 10m
    איתי
    22/04/2011

שלום

אני בגיל 54 185 ס"מ משקל 94 ק"ג

עקב חולשה והרגשה חום שעולה בראש עשיתי בדיקות והתברר שלתץ הדם הוא גבוה 160/100 בממוצע, התחלתי לקחת לפני שבוע ודוזיפ קומבו 10 , הוא הוריד את הלחץ דם ל - 150/90 אבל ההרגשה הלא נעימה המשיכה מה גם שהוא עבד רק ל - 12 שעות ונאלצתי לקחת פעמיים ביום.

היום החליפו לי ל - exforrge 10mg/160 והתחלתי לקחת, אבל הלחץ עלה שוב לרמות גבוהות, האם אני יכול לקחת עוד כדור ? או להמתין עד מחר בבוקר

תוך כמה זמן הוא אמור להתחיל לעבוד?

בכללי עד לפני חודש שהתחלתי להרגיש לא טוב ההיתי בכושר גופני נפלא הכולל הליכות מהירות מדי יום לשישה קילומטר וכן אימון כח בחדר כושר מדי יום, בשנה האחרונה הורדתי 12 ק"ג עקב כך ( ההיתי 106 ק"ג וירדתי ל94 ק"ג ) בעקבות ההגשה הלא טובה והלחץ הפסקתי לחלוטין את האימונים הגופניים .

אשמח לקבל תשובה וחג שמח

איתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרה - תוך כמה זמן ה - exforrge 10m - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    25/04/2011

לחצי הדם שאת מתארת הינם מעל הנורמה. לא ברור אם התופעות קשורות ללחצי הדם.
    בדרך כלל לוקח לפחות שבוע עד 10 ימים עש שמגיעים לרמה יציבה של התרופות ואפשר להחליט אם יש צורך בשינוי בטיפול או במינון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו