יתר לחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יתר לחץ דם
    קרן
    05/05/2011

שלום
    אני בת 31, מזה שנתיים מקבלת קו דיובאן 160 , בנוסף ללחץ דם אני סובלת מהפרעות חרדה שכרגע מטופלים בציפרלקס. יש לציין שלפני שנתיים גם סבלתי מחרדה ולאחר שנה וחצי הוספק הטיפול סציפרלקס. בעקבות מותו של אבי לפני כשלושה חודשים חזרתי לקחת ציפרלקס שוב בהוראת רופאת המשפחה .
    נכון להיום הלחץ דם שלי תקין , ולפעמים אף נמוך. במדידות ביתיות יום יומיות היו גם תוצאות של 110/60 ו 110/70.בבדיקה במרפאה אתמול היה לי גם 110/70 לדוגמא.
    בנוסף, ירדתי במשקל והתחלתי לאכול בריא יחסית ועוברת דיקור לטיפול בחדרות.
    איך אוכל לדעת האם אני צריכה להפסיק את הכדורים ? האם ניתן לעשות בדיקה מסויימת לגבי התנהגות הלחץ דם שלי ללא תרופות ?
    האם זה מסוכן שעם הכדורים אני מגיעה לכאלו טווחים ?
    שהיה לי את ה 110/60 הרגשתי ממש עייפות במשך כמה ימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יתר לחץ דם

הוספת תגובה

• יתר לחץ דם - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    06/05/2011

אין כל בדיקה שיכולה לנבא אם אפשר להפסיק את הטיפול.
    לדעתי עליך לפנות לרופא שלך על מנת להוריד את הטיפול בהדרגה.
    הייתי מעביר אותך ל- DIOVAN ללא משתן, ואם לחץ הדם לא עולה, מוריד את המינון ל- 80 מ"ג ליממה. אם שוב לא עולה, הייתי מפסיק תוך כדי בקרה מתמדת על המדידות.
    כל זאת כפוף להערכת הרופא שלך אשר מכיר אותך ויכול לשקול מצבים או תנאים שאת לא ציטת בהודעתיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו