לחץ דם גבוה למשך זמן ממושך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם גבוה למשך זמן ממושך
    קוסטה
    30/05/2011

שלום רב,

מזה כשלושה ארבעה חודשים הרגשתי חולשה ביד שמאל ומין כאב מידי פעם בכף יד
    כמו כן אם אני קם בפתאומיות אני מרגיש פתאום חולשה.הלכתי לרופא שבוע שעבר למדוד לחץ דם לבדיקה שיגרתית הלחץ דם היה 139\76.

אתמול אחרי כמה ימים הלכתי שוב פעם לרופא והוא בדק לי את הלחץ דם פעמיים כשבפעם השנייה שכבתי במיטה כמה דקות והלחץ דם יצא 145\75.

אני סך הכל בן 20,בנתיים בדיקות דם שנעשו לבדוק וויטמינים אלרגיות נוגדנים וספירות דם יצאו תקינות ואין לי סימני מחלה כגון דלקת ריאות או גרון רק אף סתום לפעמים.עכשיו יצאתי לטייל עם הכלב לעשר דקות בערב ואחרי ההליכה הרגשתי חלש וסחוט.

האם יכול להיות קשר בין לחץ הדם לבין מה שאני מרגיש ביד כבר כמה חודשים?
    לפי מה שהבנתי לחץ דם גבוה זה לא משהו שמרגישים פיזית.

אילו גורמים יכולים לגרום ללחץ דם גבוה כזה?
    אני מתאמן כבר הרבה זמן.. לחץ דם אחרי הליכה של כמה מטרים ובמיוחד בזמן שכיבה לא אמור להיות כזה לפי מה שידוע לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לחץ דם גבוה למשך זמן ממושך - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    31/05/2011

הבדיקה הראשונה שאתה מתאר מראה ערגכים עדיין בגדר הנורמה. בבדיקה השנייה הערך הסיסטולי מעט גבוה. קשה לשייך תלונות אלה או אחרות למדידה אחת בודדת קצת גבוהה. על מנת לקבוע אם יש לחץ דם גבוה או לא יש למדוד מספר פעמים במשך מספר שבועות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו