מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואי אחרי אבלציהרותם04/06/2011
בגיל 66 התגלה לי פלאטר (ריפרוף) בלב שגילו אינו ידוע. התחלתי בטיפול בקלטוקסן וקומדין עד שה-INR התייצב על ערך של 2 ועברתי אבלציה.
אחרי האבלציה התחילו שינויים בלחץ הדם (לחצי דם גבוהים ונמוכים) מלווים בבחילות, חולשה כללית, גלי חום ולעיתים דקירות שמופיעות בחזה, בצוואר, באזור האוזניים ובראש. ישנם גם כאבי ראש ולחץ בעורף, איוושה תמידית באוזניים וירידה של 15 ק"ג במשקל תוך 4 חודשים.
הבדיקות שבוצעו הן: צילום CT ראש תקין, צילום CT בטן תקין, US בטן תקין, US כליות תקין, בדיקה אנדוסקופיה תקינה, בדיקה ניורולוגית תקינה ובדיקת קורטיזול U-Free 24 H גבוה.
הרגשתי אינה טובה גם כשלחץ הדם מאוזן. היתה לי אי סבילות לתרופות ללחץ דם כמו: קאדקס, טריטסט ואתקנד.
התרופות שאני נוטלת הינן: נורמופרסאן 150 מ"ג, אלקטרוקסין 100 מ"ג, מטאפורמין 850 מ"ג, לנטון 30 מ"ג, ליריקה 150 מ"ג, סטטור 10 מ"ג.
אודה מאוד אם אוכל לקבל עצות מועילות לשיפור מצבי והמלצה לטיפול בתחום רפואי מתאים.
תודה,
רותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי אחרי אבלציה - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי04/06/2011לפי מה שאתנ מספר יש לך גם סוכרת עם ניורופתיה, גם תת פעילות של בלוטת התריס וגם יתר לחץ דם. קיימת השאלה מהמצב איזון ההורמולי.
בשילוב שאת מספרת יתכן ויש מקום לפנות ליעוץ עם מומחה של יתר לחץ דם (ולא רק שאלה לא ספציפית באינטרנט).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי אחרי אבלציה
רותם04/06/2011ד"ר,
תודה רבה על התשובתך המהירה,
הייתי אצל מומחה ללחץ דם וכל התרופות שצויינו מעלה ניתנו לי אבל התגובה הגופנית לתרופות הנ"ל קשה. גם האיזון ההורמונלי נמצא בבדיקה אצל הרופאה האנדוקרינית.
שאלתי האם מערכת העצבים הסימפטטית יכולה להיפגע כתוצאה מאבלציה? ויגרום שרשרת מצבים המתוארים בפנייתי
בתודה ובברכה,
רותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי אחרי אבלציה
רותם04/06/2011ברצוני להוסיף שהסוכרת מאוזנת וכך גם בלוטת התריס (עפ"י בדיקת ה-TSH) והליריקה ניתנה לי בגלל פיברומיאלגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי אחרי אבלציה - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי04/06/2011לא מאמין שלאבלציה תפקיד כלשהו ביציאת איזון של לחץ הדם.
בסופו של דבר הפעולה פועלת מקומית באיזור הלב הלא מתפקד כראוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)