טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, הרופא רשם לי את התרופה אקספורג' והסביר לי שהיא ניתנת על מנת להרחיב את כלי הדם ובכך להוריד את לחץ הדם, הבנתי מהרופא שהתרופה היא מהדור החדש של התרופות ושאין לה כמעט כמעט תופעות לוואי. האם יש משהו שעליי לצפות לו? כלומר, תופעת לוואי ידועה של התרופה? אני מעט חוששת במעבר בין תרופות ישנות לחדשות (אני בת 56) תודה מראש על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התרופות שבאקספורג' אינן חדשות. השילוב באותו כדור הינו החידוש. שתי התרופות בטוחות אך כמו בכל תרופה יש סיכוי של תופעות לוואי. לכן יכול להופיע בצקת ברגלים או גלי חום בגלל הרחהת כלי הדם. לרוב התרופה נסבלת היטב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר