טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום.. לאחרונה לאחר שהתחלתי להרגיש דפיקות לב מהירות וקשיים בנשימה פניתי אל הרופאה שלי ואמרתי לה את זה היא בדקה אותי ואכן אמרה שיש לי לחץ דם גבוה ושלחה אותי לבדיקות... הלחץ דם ההמוצע של ההולטר היה 143/88 מזה אומר מבחינת הפרופיל?ואם יש לי חרדה לישון בבסיס שתמיד הייתה קיימת ושהלכתי עם זה לקב"ן לא התייחסו אליי. אני יכולה לפנות אם זה גם לרופאה?
אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש לך לחץ דם גבוה בהולטר. הרופא ששלך אותך לבדיקה צריך להתייחס. קשה לאמין שתלונותיך קשורות ללחצי הדם שהם מעט מעל הרצוי. לגבי הפרופיל, אין לי את ספר הסעיפיםף אבל את יכולה לשאול את רופא היחידה. אין כל קשר עם שינ בבסיס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר