טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 27 הריון שלישי בהריון הראשון הפלה, בהריון השני לחץ דם גבוה בשבוע 34 ובשבוע 39 ילדתי עם זירור עקב רעלת הריון. עכשיו אני בשבוע 7 עם לחץ דם.הופנתי לבית חולים אמרו לי ללכת להריון בסיכון גבוה. אמרו לי שזה כרוני כי משבוע 20 רק מתחיל רעלת. מה אלי לעשות כי יש לי ילדה בת 4 ואנני מסוגלת לעשות כלום ברגע שהלחץ עולה לקחת את הבת שלי לגן או/ו להחזיר אותה נורה קשה לי.אני מיום ראשון ה 19/6/2011 לא עובדת אנני מסוגלת כי לחץ דם עולה ויורד לבד בלי שום תרופה האם יש אפשרות להוציא שמירת הריון עקב זה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר