מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תגובה
משה02/07/2011אני בן 35 והבדיקה נעשתה בגלל שהרופא בדק לי בבדיקה השנתית לחץ דם 150 על 100 ,,,ו160 על 100 בהפרש של כמה דקות,,ואז שלח אותי לבדיקות שכלל בינהם גם הולטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם מיספר שאלותמשה24/06/2011
שלום ותודה רבה לך מראש על ההתיחסות
רציתי לדעת בבקשה מיספר דברים:
1,בדיקת הולטר תקינה לאורך כל היום והלילה בין 120\140 על 75\85,,,אבל שתי קפיצות מחרידות ב2 בצהרים בבית לא בעבודה,,,180\100,,,ובאמצא הלילה בתוך שינה,,160 על 100,,מה זה אומר? מוזר ביותר
2,מה אומר הבדל גדול בין הערך הגבוה לנמוך,,למשל לחץ דם,,150 על 60 זה יכול להיות?
3,ושאלה אחרונה מה הערך של דופק תקין? והאם יש קשר בין לחץ דם לדופק?
תודה תודה רבה על הזמן שאתה משקיע כאן,,כל הכבוד!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם מיספר שאלות - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי28/06/2011בבדיקת הניטור במשך 24 שעות ערכים תקינים במעל 60% מהמדידות נחשבת בגדר הנורמה. בשעות השינה דרושה ירידה של כ- 10-15% מהממוצע בשעות הפעילות.
אם יש עליות חדות של לחץ הדם יש לבדוק עם הרופא שהזמין את הבדיקה מה משמעות הדבר ביחד עם יומן אירועים ותלונות שבמהלך הבדיקה.
הדןפק התקין בין 55 ל- 90 פעימות בדקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובתך בבקשה
משה28/06/2011לא היו לי שום אירועים ושם תחושות מיוחדות בשעות אלו,הכל היה רגיל,,,,ושתי הקפיצות שהזכרתי ,,זה מסוכן?
ומה אומר הבדל גדול בין הערך הגבוה לנמוך,,למשל לחץ דם,,150 על 60 זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובתך בבקשה - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי02/07/2011לרוב למספר בודד של עליות לחץ דם אין משמעות, אבל כדאי לדון את הנושא עם הרופא שהזמין את ההולטר.
כך גם ההבדל בין הסיסטולי לדיאסטולי על מנת להחליט במכלול הממצאים של הבדיקה נאם יש טעם בהתערבות או לא.
אגב, לא ציינת את גילך ולמה הבדיקה נעשתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
משה02/07/2011אני בן 35 והבדיקה נעשתה בגלל שהרופא בדק לי בבדיקה השנתית לחץ דם 150 על 100 ,,,ו160 על 100 בהפרש של כמה דקות,,ואז שלח אותי לבדיקות שכלל בינהם גם הולטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה דילגתם עלינו?שאלות לא טובות?
משה26/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)