לחץ דם מיספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

משה
    02/07/2011

אני בן 35 והבדיקה נעשתה בגלל שהרופא בדק לי בבדיקה השנתית לחץ דם 150 על 100 ,,,ו160 על 100 בהפרש של כמה דקות,,ואז שלח אותי לבדיקות שכלל בינהם גם הולטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ דם מיספר שאלות
    משה
    24/06/2011

שלום ותודה רבה לך מראש על ההתיחסות
    רציתי לדעת בבקשה מיספר דברים:
    1,בדיקת הולטר תקינה לאורך כל היום והלילה בין 120\140 על 75\85,,,אבל שתי קפיצות מחרידות ב2 בצהרים בבית לא בעבודה,,,180\100,,,ובאמצא הלילה בתוך שינה,,160 על 100,,מה זה אומר? מוזר ביותר

2,מה אומר הבדל גדול בין הערך הגבוה לנמוך,,למשל לחץ דם,,150 על 60 זה יכול להיות?

3,ושאלה אחרונה מה הערך של דופק תקין? והאם יש קשר בין לחץ דם לדופק?

תודה תודה רבה על הזמן שאתה משקיע כאן,,כל הכבוד!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם מיספר שאלות

הוספת תגובה

• לחץ דם מיספר שאלות - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    28/06/2011

בבדיקת הניטור במשך 24 שעות ערכים תקינים במעל 60% מהמדידות נחשבת בגדר הנורמה. בשעות השינה דרושה ירידה של כ- 10-15% מהממוצע בשעות הפעילות.
    אם יש עליות חדות של לחץ הדם יש לבדוק עם הרופא שהזמין את הבדיקה מה משמעות הדבר ביחד עם יומן אירועים ותלונות שבמהלך הבדיקה.
    הדןפק התקין בין 55 ל- 90 פעימות בדקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתגובתך בבקשה

משה
    28/06/2011

לא היו לי שום אירועים ושם תחושות מיוחדות בשעות אלו,הכל היה רגיל,,,,ושתי הקפיצות שהזכרתי ,,זה מסוכן?

ומה אומר הבדל גדול בין הערך הגבוה לנמוך,,למשל לחץ דם,,150 על 60 זה יכול להיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתגובתך בבקשה - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    02/07/2011

לרוב למספר בודד של עליות לחץ דם אין משמעות, אבל כדאי לדון את הנושא עם הרופא שהזמין את ההולטר.
    כך גם ההבדל בין הסיסטולי לדיאסטולי על מנת להחליט במכלול הממצאים של הבדיקה נאם יש טעם בהתערבות או לא.
    אגב, לא ציינת את גילך ולמה הבדיקה נעשתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

משה
    02/07/2011

אני בן 35 והבדיקה נעשתה בגלל שהרופא בדק לי בבדיקה השנתית לחץ דם 150 על 100 ,,,ו160 על 100 בהפרש של כמה דקות,,ואז שלח אותי לבדיקות שכלל בינהם גם הולטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה דילגתם עלינו?שאלות לא טובות?

משה
    26/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו