מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראשתהל22/10/2010
שלום רב,
בשבוע האחרון אני מרגישה כאילו סוג של שריפה בראש בחלק העליון מצד ימין.
זה לא כאב אבל זה סוג של הרגשה כאילו אתה מרגיש שבא לך לגעת בזה כל הזמן.
אני סובלת מבעיות גב.
רופא המשפחה אמר לי שזה כנראה הרגשה של הרדמות כמו שיש ברגל כתוצאה מבעיות עמוד שדרה.
האם יש מה לדאוג ולבדוק?
אודה לתשובתך
תהל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש - תגובה
ד''ר יוסף גילבורד24/10/2010מאחר וזו תופעה חדשה שנמשכת מעט זמן כדאי לקחת רק כדור אנלגטי פשוט להקלה כמו אקמול או אופטלגין, אם זה לא יעבור כדאי לך לקבל הפנייה ליעוץ נוירולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש - תגובה
ד''ר יוסף גילבורד24/10/2010מאחר וזו תופעה חדשה שנמשכת מעט זמן כדאי לקחת רק כדור אנלגטי פשוט להקלה כמו אקמול או אופטלגין, אם זה לא יעבור כדאי לך לקבל הפנייה ליעוץ נוירולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול שפיר וMRIאני19/10/2010
רופאים נכבדים, שלום. אשמח אם תענו לי על שתי שאלות:
1-האם גידול שפיר יכול להשפיע במשך שנים על האדם בכל מיני אופנים פיזיים/נפשיים עד להוצאתו? (גם באופן לא מודע).
2-האם בדיקת MRI עלולה להשפיע באופן שלילי על השמיעה מכיוון שהיא רועשת מאוד?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול שפיר וMRI - תגובה
ד''ר יוסף גילבורד20/10/2010טליה שלום!
שאלה 1: שאלתך מאוד כללית ובלי לדעת את מיקומו של התהליך לא ניתן להשיב באופן מלא. גידול שפיר יכול לגדול במשך שנים רבות ותלוי במיקומו כמובן שיכול לגרום לתופעות שונות.
2.אכן מכשיר ה MRI גורם לרעש ניכר אך למיטב ידיעתי הנבדקים מקבלים חוסמי אזניים כך שאין סיכון בנדון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סריקה בתהודה מגנטית של הראשזכריה תתי19/10/2010
1. מבנה תקין של ארובות העיניים בסיס הגוגולת והפירמידות.ציסטה של רטנציה בתא מקסילרי שמאלי ובתא מקסילרי ימני.
2. מעבר קרניו-צרביקלי תקין
3.מתחת לטנטוריום:פרנכימה וחדר רביעי שמורים
4.מעל לטנטוריום:
א. קוום ספטי פלוצידי וקוום ורגה-מצב אנטומי
ב.בחומר הלבן מודגמים מספר נגעים קטנים בעלי רלקסציה מוארכת במיקום תת-קליפתי.יותר משמאל.נראה שמדובר במוקדים בעלי משמעות וסקולופתית או פוסט איסכמית.
5. לאחר הזרקה של גדוליניום לוריד אין עדות להאדרה חריגה
6.מבנה תקין של עצמות הקלבריה ושל הרקמות הרכות ההיקפיות.
7.מבנה תקין של האוכף הטורקי.תוכנו וסביבותיו.
8. מבנה תקין של ורידי המוח ללא סימני פקקת ורידית.
אני לחוצה מסעיף 4 א. וב.
תודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סריקה בתהודה מגנטית של הראש - תגובה
ד''ר יוסף גילבורד19/10/2010שלום לך
סעיף א תקין
סעיף ב' כנראה שינויים על רקע פתולוגיה בכלי דם קטנים של המוח
כדאי לפנות לרופא שהפנה אותך לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול בראשמיכאל מוזס14/10/2010
לאחר מס בדיקות עקב ירידה משמעותית בשמיעה בבדיקה m.r.i התשובה: מימין מוגדלת אקוסטית מעוגלתקוטר מרבי של כ-14.8 מ"מ, מימצא חוץ תעלתי המתבלט לציסטרנה הפריפונטינית הימינית. לאחר הזרקת גדוליניום לוריד קיימת האדרה אחידה. אין לחץ עלגזע המוח.
בבקשה אם אפשר לקבל חוות דעת, נאמר לנו כי עליו לעבור ניתוח ראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול בראש - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק14/10/2010קרוב לודאי שאתה סובל משוונומה ווסטיבולרית שידועה יותר בשמה הישן נאורינומה אקוסטית. בגודל זה ניתן לנתח או לטפל בקרינה ממוקדת (רדיוכירורגיה).
למידע על טיפול ניתוחי אנא פנה לדר' סרגיי ספקטור בהדסה ולמידע באשר לטיפול בקרינה ממוקדת אנא פנה לדר' שושן בהדסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחנה של בדיקת m.r.iרונן13/10/2010
שלום לכם .
בעקבות אירועים של כמעט איבוד הכרה , וחולשות וכן נימולים בידיים ובכל הגוף וכן חוסר תחושתיות בפנים נשלחתי לבדיקות אם אר אי וסיטי.
קיבלתי תוצאות בדיקת m.r.i אמש שעברתי בעקבות תוצאות בדיקת סיטי שהראו הגדלה של ההיפופיזה עם הדגמה של צפיפות גבוה. להלן התוצאות אם אר אי:
פרטים קליניים :
מודגמת הגדלה קלה של האוכף , בלוטת ההיפופיזה מוגדלת קלות . גובהה המקסימלי 11 מ"מ בתוכה מודגם תהליך היפראינטנסי ב- T 1 בגודל 8 מ"מ . התהליך הינו מרכזי לאחר הזרקת חומר ניגוד מודגמת האדרה בלתי אחידה של הבלוטה עם תהליך ההיפואנטנסי במרכזה הבלוטה מתבלטת קלות כלפי מעלה האינפודיבולום קצר ומעובה . הכיאזמה תקינה , סינוסים קברנוזיים תקינים .
בסיכום :
הגדלה קלה של ההיפופיזה עם תהליך היפראינטנסי בתוכה ב- T1 והינו עובר האדרה . אבחנה מבדלת כוללת תהליך ציסטי עם דמם בתוכה ?ממצא היכול להתאים ל-RATHKE CLEFT CYST ? אך אין לשלול אדנומה היפופיזרית דרושה קורלציה עם בדיקות מעבדה יש לציין שערכתי פרופיל הורמונלי של ההיפופיזה והיה תקין.
שאלותי:
1 האם לאור ממצאים קליניים אלו תתכן אבחנה שמעידה על גידול שניוני או גידול ממאיר אחר?
2 עצם זה שהבלוטה עוברת האדרה כרגע האם לגורם הזמן יש משקל מכריע בטיפול?
3. והאם הטיפול או באדנומה או בציסטה מחייב תמיד לאור הממצאים טיפול ניתוחי?
תודה רבה על העזרה תבורכו על מעשיכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח m.r.i - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק13/10/2010לדעתי מדובר בממצא מקרי שאינו קשור לתלונותיך.
איני יכול להתחייב ללא בדיקתך ובדיקת ההדמיה אך נראה לי שבשלב זה יש להמשיך במעקב MRI בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביופסיהמיקי11/10/2010
שלום,
עברתי ניתוח פרולקטינומה / אדנומה לפני מספר חודשים דרך האף.
"בגישה טרנס ספנואידלית ובהנחיית מערכת ניווט הסרה מלאה של מאקרו אדנומה היפופיזרית לאחר apoplexy, במהלך ניתוח תקין".
הבנתי והובהר לי כי הגידול הינו שפיר.
האם חשוב להתעקש לבקש מהמנתח את בדיקת הביופסיה שהוצעה בזמן הניתוח?
האם בטופס הביופסיה כתוב במפורש כי הגידול הינו שפיר?
תודה,
מיכאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביופסיה - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק13/10/2010בהחלט ניתן לבקש מהמנתח העתק של התשובה הפתולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ptcחגית11/10/2010
אני מאובחנת ב- PTC כבר כשנתיים ומטופלת בכדורים, יש אבחנה למעט בצקות
והכאבי ראש באים וחולפים, השאלה שלי האם ניתן לשלב ספורט או כושר מסויים בדיאטה ע"מ להאיץ את תהליך הירידה ?
תודה חגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ptc - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק13/10/2010כל ספורט הינו מבורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום צרבלי רחב ביותר.רון10/10/2010
אבא שלי עבר ארוע מוחי - דימום מאסיבי.
משום מה, החליטו לא לנתח מיד אלא לחכות 5 שעות בטענה של "... הוא לוקח אספרין, צריך לחכות כמה שעות,.
הוא עבר את הניתוח והחודר שנט.
האם היה הגיוני לחכות 5 שעות ??????????????
האם ה- 5 שעות האלו לא גרמו לו לנזק מיותר . ?
הוא הגיע לבית חולים ללא הכרה אבל חומצן ע"י נת"נ שהגיע 10 דקות מהרגע שהזעקנו אותו.
הוא בן 61 סבל מלחץ דם גבוה ושומנים בדם.
ניידת טיפול נמרץ הגיע ומייד חימצנו אותו ונראה שעשו עבודה מעולה.
הוא היה בהכרה שהם הגיעו..
אודה לכם על תשובה לגבי ה- 5 שעות ובכלל לגבי הסיכוי לצאת מזה ללא נזקים ניורולוגים.
יש לנו תחושה קשה מאוד שעברו 5 שעות ללא ניתוח בזמן שכבר ראו בסי.טי דימום רחב ביותר באזור הצראבלום..
הוא מונשם ומגיב . מוגדר גלזקו 5.
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום צרבלי רחב ביותר. - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק11/10/2010הי רון,
צר לי לשמוע על מצבו של אביך.
מדובר במצב מורכב ביותר ואני מניח שלרופאיו היו שיקולים טובים בשאלה של איך לנהל את הטיפול בו. קשה לחוות דעה על סמך כמות מידע מועטה אצל חולה מורכב כל כך.
נסה לדבר עם רופאיו של אביך ולהבין מה הם חושבים ולמה מצפים.
החלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר לממצא סריקה טומוגרפית ממוחשבתeli10/10/2010
מצב לאחר מסטואיאקטומיה מימין, תוספת רקמה במיטת הניתוח, רקמה גרנולומטוטית?
פריאטלי מימן, תהליך אקסטרה-אקסיאלי מסוייד, ללא סימני בצקת מסביב,קו אמצע שמור, ללא אפקט מסה, פרי וונטריקולרי משמאל-ממצא היפודנטי קטן, לא גורם למס אפקט, קו אמצע שמור, מערות הפנים מאווררות היטב.
סיכום:אוסטואמה מסויידת פריאטלית מימין, אוטם לקונרי פריוונטריקלרי משמאל, מצב לאחר מסטואידאקטומיה מימין כמתואר.
האם הממצא מחייב טיפול בהול ? או שאמתין לתור בעוד חודשיים,
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבר לממצא סריקה טומוגרפית ממוחשבת - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק11/10/2010הממצאים אינם מחייבים טיפול בהול וקרוב לודאי של יטופלו כלל.
ניתן להמתין לתור, הייתי ממליץ לתאם תור גם אצל נוירולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, תודה לך איש יקר !
eli11/10/2010איזו הקלה, אתם עושים חסד ענק, במתן תשובות כאן בפורום, וזה כל כך עוזר, מגיע לכם רק שבח והלל,
יישר כוח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש וקרקפת שורפתרויטל07/10/2010
שלום. אני בת 28 ובדרך כלל בריאה ומקפידה על תזונה ואורח חיים בריא.
בשבוע האחרון יש לי כאב ראש ממושך בצד ימין של הראש. בהתחלה זה כאב גם באיזור של העין והאוזן, ואחרי יומיים הפסיק לכאוב בעין. עכשיו אני מרגישה שורף בקרקפת בצד ימין, וכאב שיורד לכיוון האוזן. אני הולכת לראות רופאת משפחה.
איזה בדיקות עלי לבצע? האם זה מצביע על איזשהי בעיה?
תודה מראש, רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש וקרקפת שורפת - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק07/10/2010קשה לחוות דעה ללא בדיקתך. הייתי ממליץ להיבדק גם יל ידי נוירולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקוטומהרחל06/10/2010
מזה שנים ידוע שיש לי גידול שפיר הלוחץ על הpons בגזע המח.
התלוננתי על הפרעות בראיה, תוצאות בדיקת שדה ראיה העלו סקוטומה בהיקף עליון בעין ימין וסקוטומה נזלית ועליונה בעין שמאל.
האםההרעה בראיה יכולה לנבוע מהבעיה שציינתי. באחד הסיכומים שבידי, כתוב שיש לחץ על הטקטום (היום "למדתי" שהטקטום קשור לשדה הראיה).
הופנתי לבדיקה של נאורופטלמולוג בבלינסון התור בעוד חודשיים, האם אי יכולה לחכות בסבלנות, או שיש סיבה ללחוץ להקדמת התור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקוטומה - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק06/10/2010כדאי לתאם פגישה עם דר' ספקטור בהדסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח MRIציפי06/10/2010
שלום רב,
האם אפשר לפענח לי את התוצאות (זו בדיקה שניה שעברתי לאחר הסרת מנינגיומה):
מצב לאחר קרניוטומיה בגישה עורפית שמאלית.
עמדה נמוכה מעט של הטונסילות הצרבלריות בפורמן מגנום.
אין ממצא מוקדי בצרבלום או בגזע המח.
מעל הטנטוריום חדרי המח ברוחב תקין.
באזור הקרניוטומיה שינויים מלצים קלים מאוד.
בגנדוליניום קיימת האדרה עדינה של הקרומים באזור המנותח ללא עדות לגוש נשנה או שיורי.פרט לכך ללא האדרה חריגה.
אין ממצא חריג אחר.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח MRI - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק06/10/2010נראה שהבדיקה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אולטרסאונדאני04/10/2010
שלום,
לאחר בדיקת אולטרסאונד, זוהי התשובה שהתקבלה ולשם כך הופנתי לבדיקת נוירוכירורג, אבקש לדעת מה זה אומר.
ממצאים: US של איזור פריאטלי שמאל.
מתחת לGALEA הודגם גוש סולידי בגודל עד 15*4*14 מ"מ גורם ללחץ על ה - TABULA החיצונית של עצם הגולגולת
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אולטרסאונד - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק05/10/2010יש לפנות לבדיקה וקרוב לודאי להשיג הדמיה טובה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך ... לאירוע מוחי וכאבי ראשרנא 2604/10/2010
בנוסף..... אני סובלת מאוד מכאבים בצוואר ובכתפיים. בניתוח שעברתי, נתנו לי זריקה בעמוד השידרה, ושמעתי שהזריקה עושה את הכאבים האלה. עשיתי זימון אצל רופא אורתופיד בשבוע הבא.... האם אני פונה לרופא הנכון? מה ממליץ לי? נא לעזור לי ותודה מראש.... ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך ... לאירוע מוחי וכאבי ראש - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק05/10/2010אורטופד הוא בהחלט בחירה מתאימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אירוע מוחי וכאבי ראשרנא 2604/10/2010
אני בת 26 , בשנה שעברה עברתי אירוע מוחי, ונעשה לי ניתוח בראש. לפני כך סבלתי הרבה מכאבי ראש חזקים, והרופאים ציינו שיש לי מגרינה, והתחלתי לקחת "אקסידול" טיפול במגרינה, והיה עוזר לי מיידי, אך אחרי כמה ימים הכאב חוזר. בבית חולים , אז שעשיתי את הניתוח אמרו לי שלא היה לך מגרינה, זה דבר נפשי והתחילו לתת לי טיפות אופטלגין. אחרי שיצאתי מבית חולים, כאבי הראש נמשכים, ואני המשכתי לקחת אופטלגין "טיפות", אבל בתקופה האחרונה לא עוזר לי, אני מפחדת לחזור ולקחת את האקסידול, מה מציע לי לעשות? למי לפנות? עם מי להתייעץ? והאם האקסידול מזיקה לי? נמאס לי מכאבי הראש, שלא נותנים לי לחיות את חיי היום יום כרגיל????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירוע מוחי וכאבי ראש - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק05/10/2010אנא פני לנוירולוג המטפל בכאבי ראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)