מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היקף ראש גדולחסום26/08/2010
שלום לביתי בת ה13 יש היקף ראש גדול זה משפחתי,והיקף הראש שלה הוא 60 ס"מ...
רציתי לדעת אם הראש שלה הסתדר בפרופוצית הגוף בעתיד והאם הראש יגדל עוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היקף ראש גדול
ד''ר יוסף גילבורד26/08/2010חסום שלום!
המונח "משפחתי" למרות שזה מונח מאד מקובל לדאבוני, מבחינתי לא קיים עד שלא ראיתי תמונה של המוח ( CT או MRI)
בדרך כלל הראש יהיה באותה פרופורציה לשאר הגוף כפי שנראה היום ( במידה שאין סיבה פעילה שטרם אובחנה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך היקף ראש גדול
חסום26/08/2010הייתי איתה בטיפת חלב בבדיקות עשיתי לה CT עד שאמרו לנו שזה משפחתי וזה מבנה הגוף שלה אבל בכל מקרה אני מודאגת בזה שהראש שלה יגדל במשך השנים..
אתה יכול להגיד לי את ההיקפ הראש הנורמאלי לילדה בגילה ובאיזה גיל הראש מפסיק להתפתח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראש גדול
ד''ר יוסף גילבורד26/08/2010הראש גדל בד"כ עד גיל 18 ובהמשך פחות או יותר מתייצב אם כי יכול לגדול באופן מינימלי עוד קצת יותר על חשבון גדילת העצמות ולאו דווקא גדילת המוח.
תחומי הנורמה לבנות בגיל 13 נעים מ 51 ס"מ עד 56 ס"מ. מ62 ס"מ תגדל בערך ל64 ס"מ בגיל 18.האם עברה הדמיית CT בשנים אחרונות. האם הילדה לגמרי בריאה במיוחד מבחינה התפתחותית ושכלית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח MRI מוחאבנר24/08/2010
שלום רב,
מבקש להבהיר לי את משמעויות MRI מוח שעברתי לפני כשבוע:
אוטם לקונרי בודד הודגם בחומר הלבן התת-קליפתי במיקום פרונטלי ימני.
כמו כן ליפומה שטוחה זעירה ללא השפעה על הסביבה לאורך האינציזורה הטנטוראלית משמאל אשר עוברת דיכוי שומן בסדרת FLAIR עם דיכוי שומן.
לאחר הזרקת גדוליניום לא הידגמו האדרות פתלוגיות במוח."
הינני בן 61 והבדיקה בוצעה לאחר ש-MRI של עמוד שידרה צווארי שאיבחן בקע דיסק זיהה גם "מימצא היפראינטנסי קטן צמוד לטנטוריום משמאל"
אני מרגיש מצוין ( מלבד הקרנות כאב ליד שמאל עקב הבקע בגובה C6-7 )
תודה,
אבנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אבנר,
פרופ` אייל יצחיאק24/08/2010מדובר בגוש שומן שבדר"כ חסר משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיענוח MRI מוח
אבנר24/08/2010תודה,
ומה בקשר למשמעות "אוטם לקונרי בודד הודגם בחומר הלבן התת-קליפתי במיקום פרונטלי ימני" ?
אבנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
פרופ` אייל יצחיאק25/08/2010מדובר כנראה על מחלת כלי דם קטנים שאחד מהם נסתם וגרם חארוע מוחי קל. בדרך כלל קשור ליתר לחץ דם.
כדאי לעבור הערכה אצל נוירולוג המומחה לארועים מוחיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכות מרובות בראש בשל שדה ראייה צרענת24/08/2010
אני סובלת מקוצר ראייה גבוה מאוד עם ניווון בעצב הראייה ושדה ראייה מצומצם, ולכן קורה לי לא מעט שאני מקבלת מכות קטנות (או יותרגדולות) בראש (בעיקר בשל שדה הראייה המצומצם. לאחרונה הופיעה לי תופעה של ברקים בעיניים ורופא העיניים שלל פגיעה ברישתית. האם יכול להיות שלתופעה קשר למכות בראש? כמו כן קיבלתי אתמול צ'פחה בראש מידיד ואוסיף ואומר שאני פוסט טראומטית בנושא של מכות בראש ובכלל כיוון שעברתי לפני עשר שנים קריסת מערכות לאחר זעזוע מוח מתאונהשבה נחתתי על הראש כשאופנוע נכנס בי (בנוסף לכך סבלתי אז מאנורקסיה)וכן אני סובלת מדיכאון ומטופלת בויפאקס האם יכול להיות שהמכון בראש יכולות להיות גם איזה שהוא גורם לדיכאון?
תודה מראש על התייחסותך,
ענת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבלות ראש חוזרות
ד''ר יוסף גילבורד24/08/2010ענת שלום!
לא נראה לי באופן כללי שיש לך בעיה קשה בראש. הברקים בעיניים לא נראים לי שקשורים למוח.
לא נראה לי שהזעזוע מוח גרם לקריסת מערכות. לא נראה לי שהמכות בראש הם גורם לדיכאון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי בליטות בראש מאחורשרה20/08/2010
בני בו ה-15 הסב את תשומת לבי לשתי בליטות ברוש מאחור מעל אזור הצוואר. בתוך תחום השיער. הבליטות כמעט סימטריות וכך גם מיקומן . הן אינן כואבות, לא אדומות, לא זזות וקשות כעצם.
יש ליציין שגם לי בליטות כאלה רבאותו מקום ק רחבות יותר בקוטרן.
אשמח לתשובה מהירה כי אני אמא היסטרית.............:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטות בראש
ד''ר יוסף גילבורד20/08/2010שרה שלום
ראשית כל לא נראה לי שמדובר במשהו משפחתי.
כדאי שיבדוק אותו רופא ילדים כי יתכן מדובר בבלוטות לימפה שנותרו מוגדלות בעקבות זיהום ויראלי.
אם הבלוטות נראות קשורות לעצם כדאי לבצע אולטרא-סאונד כי יתכן מדובר בציסטה דרמוידית. על כל מקרה חייבים לבדוק אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שאנט - הידרוצפלוסגלית20/08/2010
לפני 4 שנים ניתוח בני עבר ניתוח מוח והותקן לו שאנט בעקבות הידרצפלוס והוא מטופל על ידך.
היום בני בן 11 ומזה מספר ימים סובל מכאבי בטן קשים, כאבי ראש ומקיא בממוצע פעם ביום.
האם אלו הסימנים להחלפת שאנט? מה לעשות?
אודה לתשובה דוחפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת שנט
ד''ר יוסף גילבורד20/08/2010צריך לראות אותו בהקדם. אם כאבי הבטן הם קשים ויש לו חום כדאי אפילו להביאו למיון ילדים
ברמב"ם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה CTשמואל18/08/2010
שלום דרבצתי בדיקה של CT רוש לצורך מעכב וזה הפינוח עיבוי רירית בתאים אתמוידליים ובסינוס ספנודלי מספר תהליכים רקמתיים בגודל עד 2 סמ וחסר גרמי בכנף הספנויד משמאל וללא דימום גולגולתי חריף דר בבקשה הים הפשר הסבר בקשר למונחים שכתב המפנח 1 חסר גרמי בכנף הספנויד משמאל וללא דימום תוך גולגולתי חריף ומזה עיבוי רירית בתאים אתמוידליים ובסינוס ספנוידלי ןמספר תהליכים רקמתיים 2 ס מ בבקשה דר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצאים בCT
ד''ר יוסף גילבורד19/08/2010בני שלום!
לדאבוני אין לי מספיק פרטים עליך ולכן קשה לי לענות בבטחה על כל שאלותך. האם הינך סובל ממחלת NF.?, האם הינך סובל מסוכרת? מדוע נשלחת לבדיקת CT?
האם נשלחת לCT בגלל חבלה בראש?כי צויין שאין דימום חריף.
באופן כללי נראה לי שהינך סובל מסינוסיטיס. החסר הגרמי יכול להיות מולד אך בהעדר פרטים לא יכול לענות באופן מלא.לא ברור איפה התהליכים הרקמתים , האם בסינוס הספנוידלי?
בשלב זה כדאי לך להתיעץ עם מומחה אף אוזן גרון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
שמואל19/08/2010שלום דר קודם תודה כן אני סובל מי NF1 ולחן אופנתי ל CT אני כיבלתי טיפול של רדיוכרגיה ברוש בגת המחילתי לפני 16 חדשים לחן אני שואל דר מה מיתכבן המפנח בכשר לבדיקה מה משמאות של המוסגים הרפואים של המילי ם לא דימום חריף חסר גרמי ועיבו רירית בתאים אתמוידליים בסינוס ספנוידלי דר אני בצתי לפני 5 חודשים MRI ושם נהמר לי שין שינוי בנגה שטופל [מניגיומה] וחן יש מימצה נוסףבקורפוס קלוזום מיצה זה הינו נרעה ב CT דר הים תוחל בהרך לאסביר לי בבקשה תודה וסליחה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילוםבני18/08/2010
שלום רב
צילום אגן
בראש עצם הירך משני הצדדים הודגמו מוקדים סקלרוטים בודדים בעלי גבולות סדירים וגודל 8מ"מ מימין ו9מ"מ משמאל- אי גרמי בלבד?? אין ממצא גרמי נוסף.
רקמות רכות שהודגמו ושני פרקי הירכיים שמורים.
פלבוליטיס בגודל שונה בתוך אגן הקטן התחתון משני הצדדים.
במה אומר מוקדים סקלרוטים?יש בזה משמאות?חייב טיפול?
מה זה פלבוליטיס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצאים בצילום אגן
ד''ר יוסף גילבורד19/08/2010בני שלום!
שאלתך אינה נוגעת לתחום שאני עוסק בו. ממליץ להכנס לפורום אורטופדיה או להתיעץ עם אורטופד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה 4 חודשים אחרי ניתוח ראשאורנה17/08/2010
שלום רב,
ב- 15 לאפריל עברתי ניתוח ראש להסרת גידול מההיפופיזה בשיטת טרנספנואידל.
האם יש מניעה ממני לטוס לאירופה בעוד מספר ימים? יותר מ- 4 חודשים אחרי הניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה לאחר ניתוח ראש
ד''ר יוסף גילבורד18/08/2010אם לא נצפו סיבוכים לאחר הניתוח ואת מרגישה טוב לא נראה לי שיש בעיה כלשהי עם הטיסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלפורמציה מוחיתאלי15/08/2010
לד"ר שלום רב
האם מלפורמציה מוחית avm גודלת עם הזמן או נשארת באותו גודל
אשמח מאוד לקבל תשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אלי
פרופ` אייל יצחיאק16/08/2010יש כאלו שגדלות ויש כאלו שאינן גדלות. לכןת יש לעקוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש תכופים לאחר ניתוח שאנטאביתר14/08/2010
שלום ,
אני בן 21 ועברתי לפני כחצי שנה, במהלך שירותי הצבאי, ניתוח שאנט בראשי לאחר שבבדיקת CT גילו הידרוצפלוס.
בנוסף, אני מטופל עם התרופה דפלפט עקב אירועי פרכוס שחוויתי לאחר הניתוח.
השאנט הוא מסוג STRATA הניתן לכיוון ע"י מגנט.
אני בחור מאוד פעיל ומלא מרץ ולפני הניתוח הייתי מסוגל לעסוק בספורט ובמאמץ .
כיום כמעט בכל ריצה קלה או במאמץ קטן אני מתחיל לסבול מקשיון בצוואר וסוג של כאב באזור ארובות העין.
הכאבים הללו מונעים ממני להמשיך ולתפקד ואני מרגיש שאם אמשיך עוד קצת פשוט אתמוטט.
השאלה שלי היא האם ניתן לעשות משהו על מנת לפתור בעיה זו אשר גורמת לי סבל רב ?
האם כיוון מחדש ,לרמה אחרת- אני כעת על 2.5, של השאנט יכול להועיל ?
תודה רבה ! על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש לאחר ניתוח שנט
ד''ר יוסף גילבורד15/08/2010אביתר שלום!
אמנם לא ניתן בבטחה לאבחן מצבים על פי התיאור בלבד אך יש לי הרושם שלמרות שמדובר בשסתום מסוג סטראטה, יש לך כנראה תסמונת של ניקוז יתר וכדאי לך להתיעץ עם המנתח שלך בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת CTאיציק14/08/2010
שלום
לאחרונה סבלתי מבחילות,סחרורות ואיבוד שווי משקל,לאחר בדיקת נורלוג נשלחתי לCT ואלה התוצאות בפוסה הפורסטריורית הודגם תהליך אקסטרה אקסיאלי היפודנסי בצפיפות נוזלית עם מחיצה בתוכו הלוחץ על רקמת הצרבלום משני הצדדים קרוב יותר משמאל.יכול להתאים ציסטה סב-ארכנואידלית גדולה.
מה אומר הממצא ועם מי עלי להתיעץ?
האם אתה ממליץ על MRI.
עלי לציין שבדיקה הוזרק חומר ניגודיות וכן כי שאר הממצאים תקינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה ארכנוידלית בגומה אחורית
ד''ר יוסף גילבורד15/08/2010איציק שלום!
אכן יש מקום לביצוע MRI אך הייתי ממליץ להתיעץ קודם עם נוירוכירורג ובהקדם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאקרואדנומה של ההיפופיזהדוריתי13/08/2010
הייצי מעונית לדעת מי הנוירוכירורג הטוב ביותר בארץ לנושא ו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאקרואדנומה של היפופיזה
ד''ר יוסף גילבורד14/08/2010דוריתי שלום!
כללי האטיקה אינם מאפשרים י לענות על שאלה כמו שלך. בארץ יש 6 מחלקות נוירוכירורגיות שמטפלים בבעיות כאילה: רמב"ם, הדסה, תל השומר, איכילוב , בילינסון וסורוקה. בכל אחת מהמחלקות ישנם מומחים שעובדים גם מחוץ למערכת הציבורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון
אורנה17/08/2010אני הייתי הולכת על פרופ' רם מאיכילוב. הוא ורק הוא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלט גרמי במצחצביקה13/08/2010
שלום!
האם ניתוח להסרת בלט גרמי במצח מעל גבה שמאל וצמוד לה (אוסטאומה) בגודל של כ-1 ס"מ ע"י שיוף העצם מחייב בהכרח הרדמה מלאה? האם זה נעשה ע"י חתך מקומי קטן או יותר מכך? אציין כי הבעיה היא אסטטית בלבד.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוסטאומה בגולגולת
ד''ר יוסף גילבורד13/08/2010צביקה
אכן באופן כללי אתה צודק שהבעיה בעיקרה קוסמטית , הבעיה שהאוסטאומה הינו גידול שפיר שבד"כ גודל ולכן בשלב מסויים כדאי להסיר. נכון, בד"כ מבצעים דרך חתך קטן, לגבי ההרדמה אין חוקים בנדון, אני מעדיף לבצע בהרדמה מלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת CT לילדה בת 8 חודשים.עינב12/08/2010
שלום
לביתי עשו צילום CT מפני שיש לה גולגולת אסימטרית להלן פענוח הבדיקה:ללא הזרקת חומר ניגודי ,הבדיקה בוצעה בהרדמה.
חדרי המוח במנח מרכזי וגודל רגיל.
קו האמצע שמור.
אין לראות מס אפקט הבלטת מרכיבי החלל האקסטרה אקסיאלי ,יתכן
כביטוי ל-EXTERNAL HYDROCEPHALY לא הודגם ממצא מוחי -מוקדי.
אסימטריה בצורה ונפח של גומה אחורית RT>LT
סוטורות למבודיות מוצרות ובמיוחד מימין,סוטורות קורונריות פתוחות בסמוך למרפס אך מוצרות דיסטלית יותר .
איוורור תקין של התאים האטמואידלים והמסטואידלים.
מסקנה:1)אסימטריה של גומה אחורית.
2)סגירה חלקית של סוטורות קורונריות ולמדויות.
אשמח מאוד תוכלו לומר לי מה זה אומר ומה דרך הטיפול ? האם העניין אסטתי בלבד או מצריך ניתוח?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות CT
ד''ר יוסף גילבורד13/08/2010עינב שלום
תרגום בשפת העם של תוצאות ה CT לא יספק אותך מספיק וגם לא נראה לי דבר נכון לעשות בדרך זו מבלי שבודקים את התינוקת.ממליץ לך להתייעץ אצל נוירוכירורג ילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טונסיל צרבלרי שמאלי בעמדה גבוליתאיתי10/08/2010
שלום רב,
בבדיקת MRI מוח שהופניתי אליה לאור תלונות על אפיזודות של סחרחורת וטינטונים מזה שנה הופיע סיכום ש"אין ממצא מוקדי" אך יחד עם זאת בממצאים הופיע המשפט בכותרת.
האם מדובר בבעיה הדורשת המשך בירור? ואם כן איזה בירור?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טונסיל צרבלרי בעמדה גבולית
ד''ר יוסף גילבורד11/08/2010איתי שלום!
לא נראה לי שיש קשר אך כדאי לך לפנות למי שהפנה אותך לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)