שומנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שומנים
    עודד
    03/07/2011

שלום לפני חודש עשתי בדיקות יצא לי סוכר תקים וטרצלגדים 67 הדיאטנית בקישה שאני יחזור על הבדיקה אחרי חודש יצא לי סוכר 101 ושומנים 160 אצין שביוןם שלפני הבדיקה אכלתי הרבה פרות ואבטיח יכול להיות שזה השפיע על הבדיקה היית בצום מי 6 בערב ובשעה 5 אכלתי אבטיח האם זה קשור מה לעשות האם לחזור על הבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שומנים

הוספת תגובה

• שומנים - תגובה

ד''ר אבישי אליס
    03/07/2011

כדאי לעשות בדיקות מסוג זה בתנאים אידאליים
    איני רואה סיבה לחזור עתה על הבדיקות
    המשך להקפיד וחזור על הבדיקות בעוד מס חודשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שומנים

עודד
    03/07/2011

תודה על התשובה אבל לא הבנתי את תשובתך מה זה למצב אידאלי וגם לא ענתי לי על התשובה האם יום לפני שאוכלים הרבה פרות זה משפיע על הבדיקה ורמת הטרצלגדים באופן משמותי תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שומנים - תגובה

ד''ר אבישי אליס
    03/07/2011

טריג עד 150 תקין, והחריגה קטנה
    גלוקוז עד 100 תקין וגם כאן החריגה לא מאוד משמעותית

ולכן, כדאי להמשיך ולהקפיד על דיאטה ולחזור על הבדיקות בעתיד (אין דחיפות בכך), וכשחוזרים כדאי להקפיד על הצום והאכילה לפני כן היות ועשויה להשפיע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו