טריגליצרידים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טריגליצרידים
    מיכאלה
    05/07/2011

שלום רב

אני בת 22,בריאה. סובלת מעודף משקל של כ20 קילו.עשיתי לאחרונה בדיקת דם והרופא מצא כי יש לי טריגליצרידים גבוהים.כל שאר הערכים היו תקינים(כולסטרול,סוכר,ויטמינים וכו...).הרופא הסביר כי מדובר בשומנים ושעליי לעשות דיאטה אך לא הבנתי יותר מדי מה לעשות כי זו פעם ראשונה שיש לי את הערך הזה גבוה בבדיקות.
    אשמח להסבר - מה הכוונה בטריגליצרידים,ממה יכולים לנבוע ערכים גבוהים וכיצד לפעול להורדת ערך זה - במה עליי להתמקד בדיאטה,איזה סוג מאכלים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טריגליצרידים

הוספת תגובה

• למיכאלה

ד``ר רפי ביצור
    05/07/2011

הטיפול ברמות גבוהות של טריגליצרידים מתבסס קודם כל על תזונה דלת פחמימות, פעילות גופנית סדירה, שמירה על משקל גוף תקין ואיזון סוכרת (אם יש). מומלץ לפנות לתזונאי(ת), לעסוק בפעילות גופנית (לאחר קבלת אישור מרופא המשפחה), ולהימנע מעישון. לגבי תוספים - כל תוסף הנו משני! אומגה 3 במינון גבוה יכול לעזור, אולם אין לקחת מינון גבוה ללא התייעצות ברופא המכיר אותך. במקרים שכל אלה שלא עוזרים - ניתן לשקול את הצורך בטיפול תרופתי.

בריאות שלמה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו