CK

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CK
    לייבוביץ
    28/08/2011

שלום רב
    אני בן 60 , בעברי סטנט . אני עוסק בפעילות הרמת משקולות כשנה וחצי ובריצה ונוטל סטטינים. ליפיטור 80 מג.
    ה C K שלי היגיע ל2400 . בנסיונות לאתר את מקור הבעיה הפסקתי לחילופין את הסטטינים ואת הפעילות והתוצאה שהCK יורד לנורמה, אבל לא ברור אם זה סטטינים או משקולות או שזה משתי הפעילויות , זה ממש מבלבל.
    הרופא נתן לי ניאצין ומזה חודש אין ירידה בLDL . כמה זמן צריך לקחת שנראה תוצאות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CK

הוספת תגובה

• ללייבוביץ

ד``ר רפי ביצור
    28/08/2011

כאיש צעיר עם מחלת לב, חיוני שתקבל סטטינים במידת האפשר, שכן תרופות אלה הן היחידות שקיים לגביהן מידע חד-משמעי בדבר הקטנת הסיכון לתחלואה ותמותה בחולי לב.

האם ירדה רמת ה- CK כאשר הפסקת פעילות גופנית אינטנסיבית והמשכת עם הסטטינים? אם כן - הייתי ממשיך עם הסטטינים ויורד בעצימות הפעילות הגופנית. אם לא - מומלץ לפנות למרפאת ליפידים עם כל הנתונים על מנת להעריך את הטיפול המתאים.

בריאות שלמה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו