שאלה לגבי בדיקת כולסטרול וטריגליצר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי בדיקת כולסטרול וטריגליצר
    שגיא
    26/10/2011

שלום רב! אני בן 48 עושה הליכה 6 פעמים בשבוע כ50 דקות 6.5ק"מ [ גם אימוני כוח בלי קשר לעניין]ביום במשך שנים אוכל דגי ים וחזה הודו תוספות קיטניות מלאות ירקות אורגניים מיתנזר ממתוקים ודי מקפיד בכללי .לאור התוצאות שקיבלתי מהמעבדה נירשם ו כולסטרול כללי 250 שיא חדש .. נון כולסטרול 186 כולסטרול רע 169 כולסטרול טוב 63 טריגליצרידים 84 סוכר 100 נורמה רגילה וקבועה אצלי האים ממולץ לי לקחת כדורים להורדה בהיתחשב שאין היסטוריה של מחלות לב במישפחה ורמות הכולסטרול האלו הם הכי גבוהות שנימדדו לי למרות שליפני שנה מדדו לי פעמיים 162 ו142. ?
    אני 186 ושוקל 80 ק"ג מיבנה גוף חטוב

בתודה שגיא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה לגבי בדיקת כולסטרול וטריגליצר - תגובה

ד''ר חיים שמילוביץ
    26/10/2011

שלום שגיא. נראה שאתה במשקל תקין לפי הגובה שלך ושאתה מבצע פעילות גופנית טובה. יש לבדוק האם יש לך גורמי סיכון נוספים ועישון ובכל מקרה ברמות מעל 160 כדאי להיוועץ ברופא המשפחה שלך לגבי טיפול תרופתי. האינטנסיביות של הטיפול תלויה באם קיימים גורמי סיכון נוספים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו