מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בטרשת מפושטתעמית אלתם03/02/2012
בגיל 60 12 שנה לאחר אוטם קטן(דיאגונל)ושני צינטורים טיפוליים שני איבחוניים,מספר מיפויים,
מזה 12 שנים בתזונה בריאה ללב(לצערי קצת נופל עם מאפים)התעמלות שיקומית וכן כושר,אני בכושר מעולה ושוקל כראוי,מודע לאי שקט פנימי,מתרגל יוגה ונפגש עם פסיכולוגית,
לפני 5 שנים , עברתי מתל אביב הלחוצה לרחובות הרגועה,(במיפוי לפני המעבר נצפתה יציבות בטרשת)
שומניםמ בדם לפני האוטם היו כ220 ולדל 160 ,מאז האוטם,ליפיטור 10 מג והשינויים הורידו לדל ל70-80 העלו hdl ל50+ טריגלצירדים תמיד היו נמוכים,הומציצטאין היה 15 עם התוסף 10 (בגלל בעיות בשרירים מדי פעם הופסק הסטטין ,ללא תחליף,טענו שאני במצב מעולה וכן עקב גסטריטיס הופקו המדללים מדי פעם לתקופות,
לפני 4 שנים בבדיקות דופלר בביח איכילוב צואר ורגליים ללא ממצאים(מוגדר כתקין)
לפני שנה בבדיקת דופלר צואר(נגעים טרשתיים בעורקי הצואר , בבדיקה השנה החמרה קלה,
בצינטור לפני שנה נמצאה החמרה מסויימת (mid lfd 50% שמו סטנס)
כנראה יש החמרה בשנים האחרונות לטרשת מפושטת למרות כל מאמצי,
אני אדם נחוש הרואה את הניסיון להפסיק התקדמות הטרשת בעדיפות עליונה,
האם האסטרטגיה ,שלי של עבודה עם רופאת משפחה שכונתית שאינה בעלת סמכא בנושא לב וקרדיולוג שאינו מעורב ורק נותן פעם פעמיים בשנה ,ייעוץ מאוד מאוד מאופק ורק ואך ורק בנוגע ללב ולא לטרשת ,מוטעת?
מה הגישה המיטבית?
רופא שומנים בדם,?
מרפאה בבית חולים?
פרטי?איזה התמחות?
מה בדבר שימוש קבוע בתוספים ממיסי קרישים כגון סיפרטטאז וחבריו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
עמית אלתם03/02/2012לחץ הדם שלי והדופק שהיו כל חיי נמוכים(אני בכושר גבוה )90/60 ודופק מנוחה 48,
בחודשים האחרונים עולים לקצה העליון של הנורמה 125/78 הדופק במנוחה 60 וכן קפיצות לחץ דם ,שסמתי לב שאני מרגיש אותן ,כלחץ בפנים והעיניים ,בעיקר בזמן מאמצי הרמה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעמית
ד``ר רפי ביצור03/02/2012על מנת לעצור התקדמות טרשת יש להקפיד על אורח חיים בריא (תזונה מותאמת אישית, פעילות גופנית סדירה לפי הנחיות הרופא המטפל, המנעות מעישון) ולאזן בצורה מיטבית את כל גורמי הסיכון (שומני הדם, לחץ דם, סוכרת).
מי שכבר לקה במחלת לב צריך, לכל הפחות, להיות מטופל בנוגדי טסיות (אספירין ו/או פלביקס) וסטטינים (עם יעד LDL של פחות מ- 70), ולעתים בתרופות נוספות.
על פניו, נראה שאתה מקבל טיפול הולם, אך התאמה אישית של טיפול עבורך אינה יכולה, כמובן, להיעשות באינטרנט. אם יש לך שאלות ספציפיות - ניתן לפנות למרפאת ליפידים.
שבת שלום ובריאות שלמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מתי מומלץ לקחת את הכדור בזפיברט 400?
איזה טיפול ניתן כדי להוריד כולסטרול שלא יעלה HbA1c ?
ערכי בדיקת דם ורמות גבוהות של שומנים בדם
בדיקה מיפוי לב וצורך בצינתור
Bezafibrate 400 להורדת שומנים
ממצא של LBBB - שאלות
שומנים גבוהים בדם, כולסטרול תקין
למה יש התנגדות לניאצין
ליפיטור בזפיברט כולסטרול וטריגליצירידים
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)