במחקר בטכניון 30 אחוז פחות טרשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• במחקר בטכניון 30 אחוז פחות טרשת
    דן תירוש
    29/02/2012

במחקר בטכניון ,30% ירידה בטרשת עורקי צואר לאחר שנה על כוס מיץ רמונים יומי,
    זה לא איזה אלטרנטיבי הזוי,זה הטכניון שלנו ,בית הספר לרפואה של הטכניון ,מכון מחקר של הטכניון,פרופסור אבירם מהטכניון,

אמרת עורקי צואר ,אמרת את העורקים שהכי קל למדוד,אבל זה פועל בכל העורקים,המחקר אינו מחקר גדול.,

עבורי זה מספיק ומספק,בשנה האחרונה למרות הסטטינים ,הכושר,התזונה?היו לי נפילות עם מאפים!!!ובבדיקה שנתית ,החמרה קלה בטרשת בעורקי צואר

אני מאוד ,מאוד מקווה שבירור שאני מנסה לעשות הנ"ל יאומת,

שאלתי ,אז מה עם הקרסטור 10 מג שאני לוקח,?האם האינטרקציה עם מיץ רמון היא דבר ,רציני ומוחשי שצריך לעורר מחשבה שניה בנוגע למיץ רמונים,האם אפשר ויש תרופה אחרת שלא מתנגשת עם מיץ רמונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש שני מכוני ליפידים בשיבא??

דן תירוש
    29/02/2012

מאחר ולמרות תרופות,כושר,תזונה,עמידה ביעדי שומנים בדם,הטרשת אט אט מתקדמת,
    רופאת המשפחה שלי(מכבי)הפנתה אותי לשיבא("הם מומחים ויבררו מה עוד ניתן לעשות)"
    קבלתי טופס 17 ,אבל זימון תורים אמרו לי שיש שני מכונים בנידון בשיבא,הרופאה כתבה בהפניה ליפידים,אך כירורג כלי דם שהציע ההפניה כתב לרופאה "מרפאה מטבולית"
    האם אתם יכולים לייעץ לי לאיזה מרפאה בשיבא ,הכי מתאים לי מהשניים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו