מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כולסטרולעודד09/03/2012
ום אנבן 39 עושה הליכה באופן קבעו לפני שנה יצא לי שומנים בדם 430 וכלוסטורל 206 אז אני שומר על תזונה נכונה והליכה לפני שלושה חודשים עשת עי בדיקןת תיקנות טרצלגדים 70 כולטורל 188 וכולסטרול רע 130 השבעו עשתי בדיקות לאחר שלוש חודשים מהבדיקה הקודמת ויצא לי כולטריל 228 כולסטוריל רע 166 וכולסטורל טוב 40 שומנים 60 השאלה אני שותה סראוקסט 40 מילגרם הייתי שותה רסטיל לפני חודש ועכשיו סראוקסט האם יכול להיות העליה מהסראוקסט או שזה משהו בתזונה שלי לא נכונה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעודד
ד``ר רפי ביצור09/03/2012סרוקסאט אכן עלול לגרום לעליית ערכי הכולסטרול.
במגבלות היעוץ האינטרנטי, נראה לי שכדאי:
1. הקפדה על אורח חיים בריא - תזונה (בהנחיית תזונאי/ת), פעילות גופנית סדירה (לאחר קבלת אישור מהרופא המטפל) והמנעות מעישון.
2. הערכת הסיכון הכולל למחלות לב וכלי דם ע"י הרופא המטפל.
3. אם הסיכון למחלות לב וכלי דם גבוה - יש לשקול טיפול תרופתי להורדת ערכי הכולסטרול.
4. אם הסיכון אינו גבוה, וערכי הכולסטרול נשארים גבוהים גם עם שמירה על אורח חיים בריא משך 3 חודשים, ניתן לשקול החלפת הסרוקסאט (בעצה אחת עם הפסיכיאטר המטפל) או תוספת טיפול תרופתי להורדת ערכי הכולסטרול.
מומלץ לפנות לרופא המשפחה, ואם ישארו שאלות - ניתן לפנות למרפאת ליפידים
שבת שלום ובריאות שלמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מתי מומלץ לקחת את הכדור בזפיברט 400?
איזה טיפול ניתן כדי להוריד כולסטרול שלא יעלה HbA1c ?
ערכי בדיקת דם ורמות גבוהות של שומנים בדם
בדיקה מיפוי לב וצורך בצינתור
Bezafibrate 400 להורדת שומנים
ממצא של LBBB - שאלות
שומנים גבוהים בדם, כולסטרול תקין
למה יש התנגדות לניאצין
ליפיטור בזפיברט כולסטרול וטריגליצירידים
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)