תודה על תשובתך ו..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה על תשובתך ו..
    אלי
    20/06/2012

אני שייך לקופח מאוחדת ולכן אנני יודע אם אני יכול לבוא על דעת עצמי אל המרפאה אעפי שאבי הוא "לקוח" שלכם הוא בכללית וטופל במחלקת לב עי רענני אז אם יש אפשרות להפגש אשמח לשמוע ועוד משהו קטן הקרדיולוג שלי שהוא פרופ וראש מחלקה באחד מבתי החולים הגדולים אמר לי בפגישתנו האחרונה שהמחקרים האחרונים על ה HDL מאכזבים מאד כלשונו האם אתה מיודע למחקרים אלה ואולי תוכל לפרט בקצרה?? כמו כן לא הבנתי אם באופן חד משמעי קרסטור 40 מג חזקה יותר ועדיפה על ליפיטור 80 מג לא רק באספקט הורדת ה LDL אלא גם בפן של מניעת תהליך דלקתי,יצוב הפלאק,ורגרסיה אפשרית במחלה חן חן על צומת לבך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה על תשובתך ו..

הוספת תגובה

• לאלי

ד``ר רפי ביצור
    20/06/2012

למרפאתנו בתל השומר ניתן להגיע עם טופס 17 מקופת החולים או באופן עצמאי תמורת תשלום לא גבוה (כ- 100 ש"ח אם אינני טועה). חשוב להביא את כל הבדיקות והנתונים הרפואיים.

לגבי ה- HDL: מס' תרופות המעלות HDL שנוסו לאחרונה לא הצליחו להביא לירידה בתחלואה ממחלות לב בחולים שרמת ה- LDL שלהם היתה מאוזנת היטב עם סטטין (LDL פחות מ- 70). לא ידוע האם לתרופות אלה יש השפעה במקרים בהם רמת ה- LDL גבוהה יותר. תרופות אחרות נמצאות עדיין בשלבי מחקר.

לגבי הקרסטור - במחקרים "ראש בראש" מול ליפיטור הוא היה מעט יעיל יותר בהורדת LDL ואולי גם ברגרסיה של הפלאק. אין עבודות שהשוו ישירות את שתי התרופות מבחינת מניעת מחלות לב.

בריאות שלמה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו