תוך כמה זמן כדורים לשומנים בדם משפיעים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוך כמה זמן כדורים לשומנים בדם משפיעים?
    נועה ר.
    30/08/2012

היי ד'ר - תוך כמה זמן כדורים לשומנים בדם משפיעים? אני אחרי טיפולי פוריות עצרתי אותם כדי להסדיר את השומנים בדם. לפני חודש עשיתי בדיקת דם 900 טריגליצרידים. אתמול קיבלתי תשובות לדם אחרי ששבועיים אני אוכלת מאוזן ועושה ספורט ולאחר 13 שעות צום יצא לי ערך של 2000. קבעתי במרפאת ליפידים. אבל רציתי לדעת מה הטיפול? כמה זמן זה לוקח כדי שאהיה מאוזנת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לנועה ר.

ד``ר רפי ביצור
    30/08/2012

רמת הטריגליצרידים מאד גבוהה.
    מומלץ להפסיק מייד ולחלוטין לצרוך סוכרים ולהפחית את צריכת הפחמימות.
    מומלץ לפנות בהקדם למרפאת ליפידים לתחילת טיפול. אם אין תור קרוב למרפאת הליפידים - פני לרופא המשפחה.
    אם יופיעו כאבי בטן - פני מייד למיון

בריאות שלמה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ובכל זאת

נועה ר.
    30/08/2012

קבעתי לליפידים ביום שני. לגבי כאבי בטן זה בעייתי לזהות כאב אצלי - כי יש לי דלקת במעי מזה שנים. השאלה - תוך כמה זמן אוכל לראות שיפור גם בעזרת כדורים? מלחיץ אותי להיות בערכים כאלו. המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועה ר.

ד``ר רפי ביצור
    30/08/2012

עם שילוב של תזונה וטיפול תרופתי - ניתן לראות שיפור תוך ימים ספורים

לגבי כאבי הבטן - שימי לב האם יש החמרה יחסית לכאבים הכרוניים המוכרים לך.

בריאות שלמה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלף תודות!

נועה ר.
    30/08/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו