תוצאות כולסטרול וסוכר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות כולסטרול וסוכר
    סטודנט
    31/10/2012

שלום.
    היום עשיתי בדיקות דם ואחרי כמה שעות קיבלתי את התוצאות. הסוכר 90,טריגליצרידים 70, כולסטרול כללי 190, LDL 117 וHDL 59. אחרי צום של 12 שעות. אני יודע שהתוצאות תקינות, אך יחסית לשנה שעברה חלה הרעה בערכי טריגליצרידים(60) וה HDL - 69. יש לציין שבשנה זאת התחלתי לעסוק בספורט והעלאת משקל, ולכן הגברתי את כמות המזון, הרבה מזה - מבשר, לפעמים גם פאסט פוד. עליתי גם 5 קילו במשקל, הרב על חשבון שריר. האם יש סיבה לדאוג? אני בן 31 עוד מעט.
    אמנם רופא המשפחה המליץ לי לעשות בדיקות דם אחת ל5 שנים, אבל העובדה היא, שחל שינוי לרעה בערכים.האם ניתן לראות מהנתונים שיש לי נטייה למחלת לב? והאם סוכר 90 הוא לא גבוה מדי לגילי?
    לא מעשן, לחץ דם תקין. יש במשפחה כולסטרול גבוה אחרי 50 וסכרת לקראת ה 70.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות כולסטרול וסוכר

הוספת תגובה

• לסטודנט

ד``ר רפי ביצור
    02/11/2012

התוצאות תקינות לחלוטין. ההבדלים בין הבדיקות אינם משמעותיים, והם במסגרת השונות המקובלת מבדיקה לבדיקה.

המשך בריאות שלמה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

סטודנט
    02/11/2012

טוב לשמוע.) המשך עבודה נעימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו