מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקות דםאביב15/05/2013
שלום רב,
אני בן 40 שוקל כ-83 ק"ג (גובה 1.78) רצ"ב תוצאות הבדיקות שלי :
אודה להמלצות.
GLUCOSE
86
CHOLESTEROL
252.6 mg/dl
TRIGLYCERIDES
186 mg/dl
CHOLESTEROL- HDL
41 mg/dl
CHOLESTEROL-LDL calc
174.4 mg/dl
NON-HDL_CHOLESTEROL
212 mg/dl
כמ-כן בשנת 2011 בצעתי בדיקת GPT - ALT
התוצאה היתה 50 (הגבול העליון 41),האם זה בהכרח מצביע על משהו ? האם לאור התוצאה שהייתה ממולץ לחזור על הבדיקה שוב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות דם - תגובה
ד''ר יצחק בייגל16/05/2013שלום אביב
הפרופיל השומי שלך אינו תקין ומומלץ להיות בקשר עם הרופא שלך ולדון עימו על הרגלי חיים, תזונה פעילות וירידה במשקל וכמו כן על המשך המעקב והאם יהיה צורך בתרופה
בנוגע להפרעה בתפקוד הכבד- מומלץ לבצע מעקב תקופתי מסודר כדי לראות את הדינמיקה בבדיקה ולשקול האם לבצע סונר כבד
יום טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקור אצל רופא המשפחה.
אביב16/05/2013ד"ר בייגל ,ראשית תודה על תגובתך.
הייתי בביקור אצל רופא המשפחה, בדק לי לחץ דם : 125/85
לאור ההיסטוריה הרפואית שלי והרקע המשפחתי (שלא הדאיגה אותו כי אין ממצאים שדורשים יתר תשומת לב) הרופא נוקט בגישה של פגישה עם דיאטנית, שינוי אורח חיים (ספורט) לפני נטילת תרופות כלשהם.
כמו-כן בקשתי בדיקות דם נוספות שכוללות כמובן את תפקודי כבד.
למען השקט הנפשי וכדי לוודא שלא קרה כבר נזק בלתי הפיך בהסתיידות העורקים אני שוקל לבצע צינתור וירטואלי (הזרקת יוד למערכת הדם),
אודה לדעתך בעניין.
בברכה,
אביב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקור אצל רופא המשפחה. - תגובה
ד''ר יצחק בייגל17/05/2013שלום אביב
רופא המשפחה שלך נקט נכון- בשלב הראשון יש צורך לאמץ הרגלי חיים נכונים לתקופה של מספר חודשים לפחות ואז להעריך מחדש את גורמי הסיכון למחלת לב
לגבי צינטור וירטואלי- אם אין לך תלונות המחשידות למחלת לב אזי לא הייתי ממליץ לבצעו
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מתי מומלץ לקחת את הכדור בזפיברט 400?
איזה טיפול ניתן כדי להוריד כולסטרול שלא יעלה HbA1c ?
ערכי בדיקת דם ורמות גבוהות של שומנים בדם
בדיקה מיפוי לב וצורך בצינתור
Bezafibrate 400 להורדת שומנים
ממצא של LBBB - שאלות
שומנים גבוהים בדם, כולסטרול תקין
למה יש התנגדות לניאצין
ליפיטור בזפיברט כולסטרול וטריגליצירידים
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)