תוצאות בדיקות דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקות דם
    אביב
    15/05/2013

שלום רב,
    אני בן 40 שוקל כ-83 ק"ג (גובה 1.78) רצ"ב תוצאות הבדיקות שלי :
    אודה להמלצות.

GLUCOSE
    86

CHOLESTEROL
    252.6 mg/dl

TRIGLYCERIDES
    186 mg/dl

CHOLESTEROL- HDL
    41 mg/dl

CHOLESTEROL-LDL calc
    174.4 mg/dl

NON-HDL_CHOLESTEROL
    212 mg/dl

כמ-כן בשנת 2011 בצעתי בדיקת GPT - ALT
    התוצאה היתה 50 (הגבול העליון 41),האם זה בהכרח מצביע על משהו ? האם לאור התוצאה שהייתה ממולץ לחזור על הבדיקה שוב ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקות דם

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקות דם - תגובה

ד''ר יצחק בייגל
    16/05/2013

שלום אביב
    הפרופיל השומי שלך אינו תקין ומומלץ להיות בקשר עם הרופא שלך ולדון עימו על הרגלי חיים, תזונה פעילות וירידה במשקל וכמו כן על המשך המעקב והאם יהיה צורך בתרופה
    בנוגע להפרעה בתפקוד הכבד- מומלץ לבצע מעקב תקופתי מסודר כדי לראות את הדינמיקה בבדיקה ולשקול האם לבצע סונר כבד
    יום טוב ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביקור אצל רופא המשפחה.

אביב
    16/05/2013

ד"ר בייגל ,ראשית תודה על תגובתך.

הייתי בביקור אצל רופא המשפחה, בדק לי לחץ דם : 125/85
    לאור ההיסטוריה הרפואית שלי והרקע המשפחתי (שלא הדאיגה אותו כי אין ממצאים שדורשים יתר תשומת לב) הרופא נוקט בגישה של פגישה עם דיאטנית, שינוי אורח חיים (ספורט) לפני נטילת תרופות כלשהם.

כמו-כן בקשתי בדיקות דם נוספות שכוללות כמובן את תפקודי כבד.

למען השקט הנפשי וכדי לוודא שלא קרה כבר נזק בלתי הפיך בהסתיידות העורקים אני שוקל לבצע צינתור וירטואלי (הזרקת יוד למערכת הדם),
    אודה לדעתך בעניין.

בברכה,
    אביב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביקור אצל רופא המשפחה. - תגובה

ד''ר יצחק בייגל
    17/05/2013

שלום אביב
    רופא המשפחה שלך נקט נכון- בשלב הראשון יש צורך לאמץ הרגלי חיים נכונים לתקופה של מספר חודשים לפחות ואז להעריך מחדש את גורמי הסיכון למחלת לב
    לגבי צינטור וירטואלי- אם אין לך תלונות המחשידות למחלת לב אזי לא הייתי ממליץ לבצעו
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו