כולסטרול גבוה לילדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כולסטרול גבוה לילדות
    אפרת ג'יין
    26/08/2013

יש לי שתי בנות בנות 15 ו-11 לפני כ4 חודשים מתוך בדיקת דם שערכתי לגדולה גיליתי לה ולשניה ערכי כולסטרול גבוה. לאחר דיאטה קפדנית לגדולה הערכים ירדו לנורמה אך לקטנה הערכים עלו . אני חייבת לציין כי הקפדנו מאוד על הדיאטה ואף על פעילות גופנית.
    כולסטרול עלה מ222 ל230 LDL עלה מ145 ל-166 ו NON HDL עלה ך188 מ183
    מה עלי לעשות ? הילדה מאוד מדוכאת . במהלך התקופה היא ירדה במשקל על אף שהיא לא שמנה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כולסטרול גבוה לילדות

הוספת תגובה

• כולסטרול גבוה לילדות - תגובה

ד''ר יצחק בייגל
    27/08/2013

שלום גיין
    הטיפול בהיפרכולסטרולמיה אצל ילדים מבוסס בראש וראשונה על הרגלי חיים- בעיקר תזונה - ורק במקרים יותר חמורים ושאינם מגיבים לטיפול בהרגלי חיים- רק אז יש לשקול טיפול תרופתי. בנוסף בגיל ההתבגרות וכתוצאה משינויים הורמונליים יכולים לחול שינויים בפרופיל השומני ם שחולפים בהמשך.
    לגבי 2 בנותייך בשלב הראשון הייתי מציע להתיעץ עם תזונאית ולעקוב למשך 4-6 חודשים נוספים לפחות, במידה וגם אז לא תהיה הטבה - רצוי להתייעץ עם מומחה
    שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו