שומנים וסוכרים בדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שומנים וסוכרים בדם
    שאלה
    26/08/2013

שלום,
    אני בת 24 ולאחרונה ביצעתי בבדיקות דם מקיפות לאחר כ4 שנים שבהן לא נבדקתי וגיליתי שהיתה עליה מאוד משמעותית ברמת הסוכר והכולסטרול. הם לא נמצאים ברמות קריטיות אבל כן מעבר למקסימום ובהתחשב בגיל שלי זה לא מצב סביר והוא ככה"נ נגרם מטיפול ארוך ברואקוטן וכן תזונה לקויה עתירה בעיקר בסוכרים פשוטים בשנים האחרונות.
    קיבלתי תפריט חדש אבל מה שלא הצלחתי להבין זה האם ה"נזק" שנגרם עד כה הוא הפיך או שמא מעכשיו התפריט החדש ימנע החמרה אך לא יחזיר אותי למצב הקודם (לדוגמא, בבדיקה האחרונה רמת הטריגליצרידים שלי עמדה על 50 והיום על 150)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שומנים וסוכרים בדם

הוספת תגובה

• שומנים וסוכרים בדם - תגובה

ד''ר יצחק בייגל
    27/08/2013

שלום אלה
    שמירה נכונה על כלכלה ופעילות גופנית אמורה גם למנוע נזקים בעתיד וגם יכולה להפחית ולתקן נזק במידה ונגרם . רמות הטריגליצרידים שאת מציינת אינן חורגות בצורה משמעותית מהנורמה ובנוסף נזק מטריגליצרידים- במידה ונגרם- הינו פחות משמעותי מהפרעות ברמת הכולסטרול
    בהצלחה, שנה טובה ובריאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו