סה"כ כולסטרול בבדיקה האחרונה 295

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סה"כ כולסטרול בבדיקה האחרונה 295
    יעל
    26/03/2008

היום התוצאות בבדיקה האחרונה הם triglycerides 342,HDL53.2 LDL 203 בנוסף התוצאה של בדיקה ALKP 130 .(לא יודעת מה אומרת תוצאה אחרונה זו).
    יש לציין שבמשך השנים האחרונות קיבלתי את כל סוגי התרופות שיש בסל הבריאות, וכל תרופה גרמה לי לתופעה קשה יותר מהשניה.
    התחלתי טיפול ב- איזיטרול 10, בבזפיברט 400 , ליפיטור 10 ובקרסטור 20 כל התרופות הורידו את הכולסטרול אבל פגעו בכבד וגרמו לחוסר התמצאות במרחב, התעלפיות, כאבי שרירים עד מצב של חוסר יכולת לעמוד, כאבים חזקים בשרירים, סחרחורות, וגם אשפוזים בבית חולים בשל תופעות אלה (חוסר התמצאות והתעלפיות)
    יש לציין שאני מטופלת באטרוקסין 100 7 פעמים בשבוע ומאוזנת.
    במשך כ- 8 חודשים אני לא מטופלת בשום דבר והייתי רוצה לקבל, אם יש באפשרותך להמליץ לי מה לעשות, ולמי לפנות. (שיהיה רופא שיקשיב לכל תופעות הלוואי שהיו לי ולא יתנו לי תשובה כמו שהרופא האחרון שנתן ... לא נורא שאת לא יכולה לעמוד העיקר שהכלסטרול ירד...
    אני בת 57,עובדת ופעילה לידיעה - אמי עברה מעקפים בגיל 75.

תודה מראש על התשובה כי אני כבר מיואשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות לוואי

ד``ר רפי ביצור
    27/03/2008

רמת הכולסטרול "הרע" (LDL) אצלך גבוהה ויש להורידה.
    מאחר והסיפור מורכב, לא אוכל לתת עצות דרך האינטרנט. מומלץ שתפני למרפאת ליפידים. בתל-השומר ניתן לקבוע תור למרפאה בטלפון 03-5304582

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו