מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוד השרוןצבי קאופמן30/09/2013
שלום
אני בן 75 חולה בטרשת העורקים עברתי ב4 השנים האחרונות שני סינטורים עם
4 סטנדים .אין בעיות סכרת או לחץ דם -אך סובל מפריצת דיסק קשה הפוגעת באיכות חיי .לדברי הקרדיולוג המחלה באה לי בתורשה ולא מעודף שומנים או משקל .
עד עכשיו לקחתי סטטינים להורדת הכולסטרול הרע למטה מ 70 ובהצלחה רבה .
כבר לפני שנה התחילו להופיע לי כאבי שרירים באמצע הלילה והחלפת הסטטין שיפרה המצב לזמן מוגבל .בהמשך הגעתי למצב שהרופא הוריד לי את המינון ל 10 מיליגרם וגם במצב זה כאבי הרגליים בלילה לא פסקו .הרופא הציע לחלק את הכדור פרבסטאטין לשניים (5 מיליגם ) ורק אז הכאבים פסקו .ברור לי שבבדיקה הקרובה
הקולסטרול הרע יעלה אצלי והרופא משפחה נתן לי מרשם לתרופה אזטרול המורידה שומנים בדם ובשילוב עם סטטין יכולה להיות יעילה .התרופות שאני משתמש הן:
אלקטרוסין 100 מיליגרם . אופרדקס רק בבוקר ,אספרין ופלאווקס (בגלל הסינטור שעברתי לפני חצי שנה ) ליריקה בגלל כאבים בעצבים ברגליים (מפריצת הדיסק )
ו 2 בונדורמין לשינה .
בחנות טבע הוצעלי תוסף מזון נוסטרול (להפחתת כולסטרול LDL בדם )
אני עושה פעילות גופנית בשחייה 3-4 פעמים בשבוע .הליכה קש עלי .
האם אני צריך לפנות למומחה בנושא הסטטינים או שהטיפול שלי נכון .
איך אני מוצא מומחה המטפל במקרה כמו שלי או שיש מרכז טיפולי בנושא זה .
אני גר באזור השרון .
צבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוד השרון
צבי קאופמן30/09/2013שלום דר רפי
תודה על תגובתך המהירה .
האם אני יכול לפנות למרפאה זו בלי טופס 17 ולשלם על הביקור ?
לי יש קופת חולים כללית מושלם אך לא בטוח שיסכימו לתת לי טופס 17
ואני במקרה זה ארצה לבקר במרפאה באופן פרטי .
בתודה
צבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצבי קאופמן
ד``ר רפי ביצור30/09/2013בהחלט. בכל מקרה - רצוי מאד להביא עמך את כל האינפורמציה והתיעוד הרפואיים שברשותך.
בריאות שלמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מתי מומלץ לקחת את הכדור בזפיברט 400?
איזה טיפול ניתן כדי להוריד כולסטרול שלא יעלה HbA1c ?
ערכי בדיקת דם ורמות גבוהות של שומנים בדם
בדיקה מיפוי לב וצורך בצינתור
Bezafibrate 400 להורדת שומנים
ממצא של LBBB - שאלות
שומנים גבוהים בדם, כולסטרול תקין
למה יש התנגדות לניאצין
ליפיטור בזפיברט כולסטרול וטריגליצירידים
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)