כולסטרול ומחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כולסטרול ומחזור
    תקוה
    01/04/2008

אני ללא מחזור מזה כמה שנים, כיום בת 25, ללא בעיות לב ושומנים, במשפחה - נטיה קלה לכולסטרול גבוה בגיל 40 ומעלה.
    בהתחלה נטלתי גלולות למניעת הריון, וגם חליתי אז ב CMV, ומאז הכולסטרול שלי גבוה,
    האם יש קשר בין חוסר מחזור לכולסטרול גבוה??
    משמועות ששמעתי, הבנתי כי ככל שאשה ממשיכה להיות פוריה, בגיל מבוגר, כך היא סובלת פחות מבעיות שומנים ולב, היתכן??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כולסטרול ומחזור

הוספת תגובה

• הפסקת מחזור וכולסטרול

ד``ר רפי ביצור
    02/04/2008

הפסקת המחזור יכולה לגרום לשינויים ברמת שומני הדם, והסיכון למחלות לב עולה בנשים לאחר הפסקת המחזור.
    צריך, כמובן, לברר מדוע נפסק אצלך המחזור בגיל כה צעיר.
    במקביל, יש צורך בהערכה כוללת של הסיכון למחלת לב, ולטפל ברמת הכולסטרול לפי ערכי הכולסטרול והערכת הסיכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיים קשר בין CMV לכולסטרול גבוה

איל
    01/06/2008

תגובה לתקווה.
    גם אני לקיתי ב- CMV לפני מספר שנים. תוך חודש רמת הכולסטרול שלי עלתה מ- 180 ל- 300. הרופאים שוללים את הקשר בין הדברים אך חיפוש באינטרנט מגלה כי בעשור האחרון נעשו מספר מחקרים אשר מצאו קשר בין הידבקות ב- CMV לעליה ברמת הכולסטרול והיווצרות טרשת עורקים!!! אל תתעלמי מהעליה בכולסטרול ותתחילי טיפול מיידי אחרת לא תאריכי ימים. הרופאים לא ממש מכירים את המחקרים האחרונים בתחום (למרות שאחד המחקרים שקראתי בוצע בארץ כבר בשנת 1999).מהנסיון האישי שלי אני ממליץ גם על פעילות גופנית אינטנסיבית אשר יכולה להקטין את המינון הנדרש של תרופות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

תקוה
    03/06/2008

אני נוטלת סימבסטאטין כבר למעלה מחמישה חודשים, וכנראה שלא אפסיק עם זה, תודה לאל, זה עוזר והוריד לי את הכולסטרול ל140.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו