טריגליצרדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טריגליצרדים
    שוני
    11/04/2014

שלום רב
    באוגוסט 2011 עברתי אירוע לב אוטם שריר הלב וצינתרו אותי , מאז אני מקבל
    פלויקס 75, לפיטור 80 , קרטייה 100 , קרדילוק 2.5
    רמות השומנים היו בגדר תקין לאחד שעבר אירוע לב עם צנתור , ל די ל היה 90 ופעם אחרת 80 טריגלצרדים היו 240
    התחלתי לחוש כאבים בשוקיים אחרי ברור כירוגי ואורתופדי התברר שזה מהלפיטור 80
    החלפתי לפני 6 שבועות בהמלצת הרופא ל קריסטור 40
    בדיקות דם אחרונות 8.4.14
    ל די ל 66
    טריגליצרדים 290
    אייץ די ל 38
    הכאבים בשוקיים הפסיקו , רציתי לדעת כיצד להתמודד עם הטריגלצרידים הגבוהים 290 מעל הנורמל כי ה ל די ל שמור וטוב 66
    רציתי לציין שאני במשקל תקין עושה פעילות גופנית ומקפיד על תזונה רזה , דגים, עוף , קמח מלא תפריט מאוזן ומתאים על ידי דיאטנית
    מה עוד ניתן לעשות כדי להוריד את הטריגלצרידים
    מה המשמעות של זה האם זה מזיק כי ה ldl שמור 66 כמו שציינתי
    אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טריגליצרדים

הוספת תגובה

• לשוני

ד``ר רפי ביצור
    11/04/2014

הטיפול ברמות גבוהות של טריגליצרידים מתבסס קודם כל על תזונה דלת פחמימות, פעילות גופנית סדירה, שמירה על משקל גוף תקין ואיזון סוכרת (אם יש). מומלץ לפנות לתזונאי(ת), לעסוק בפעילות גופנית (לאחר קבלת אישור מרופא המשפחה), ולהימנע מעישון. לגבי תוספים - כל תוסף הנו משני! אומגה 3 במינון גבוה יכול לעזור, אולם אין לקחת מינון גבוה ללא התייעצות ברופא המכיר אותך. במקרים שכל אלה שלא עוזרים - ניתן לשקול את הצורך בטיפול תרופתי.

ליעוץ פרטני לגביך - ניתן לפנות למרפאת ליפידים

בריאות שלמה וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו