פעימות דופק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעימות דופק
    נועם
    18/04/2008

שלום ד"ר

בזמן מאמץ ואפילו קל יחסית (במאמץ גדול יותר אני מגיע גם לסחרחורת), אני מרגיש דופק בראש.
    כמו כן זה מופיע לי לפעמים בזמן שכיבה במיטה כשאני מרגיש את הדופק בראש ובבטן ובמיוחד כשאני על הצד זה מציק יותר מאחר והאוזן מגבירה את השמיעה והתחושה.
    ממה זה נובע ? האם זה דורש בירור/טיפול ? (בן 33)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעימות דופק

הוספת תגובה

• דופק

ד''ר אבישי אליס
    19/04/2008

עקרונית אין צורך בברור והתחושה היא סוביקטיבית
    מאידך נראה שכשרך הגופני לקוי אם במאמץ קל אתה חש בדופק
    מציע להבדק עי רופא, לשקול מבחן מאמץ, וכן להבדק עי אאג כם כי נראה לי שהכל יהיה תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר , ושאלה בבקשה

נתן
    21/04/2008

האמת שלפני כחודש וחצי נמדדו לי לחצי דם מוגברים (די בהפתעה עבורי, לא סבלתי בעבר מזה), והתחלתי בפעילות גופנית, ובשבוע שעבר נמדד לי לח"ד 100/83 , שזה נמוך מדי ?
    אולי הלח"ד שלי לא יציב ? אולי המדידות לא תקינות ?
    לגבי א.א.ג. , זה יכול להיות קשור לטינטון וירידה בשמיעה בצלילים גבוהים שהתגלתה אצלי לאחרונה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אבישי אליס
    24/04/2008

1)עקוב אחר לחצי הדם, אל תסיק מסקנות ממדידה אחת או שתיים
    2)יתכן קשר לא א ג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו