טריגלצרידים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טריגלצרידים
    שלי
    20/08/2015

היי בן 32 ויש לי תופעה מוזרה, אני אוכל רגיל, רגיש למוצרי חלב, בבדיקות דם טריגליצרידים בין 400- 500 גבוה מאוד, אני שומר במשך שבוע לא אוכל מוצרי חלב, בשר אדום ופירות תוך שבוע הטריגליצרידים יורדים ל 130, זה כבר קרה בבדיקות דם מספר פעמים, הרופאים לא יודעים להסביר את זה, אני חושב שיש משהוא דפשאני אוכל שגורם לרמת טריגליצרידים כזאת גבוהה, כמו טריגר אבל אני לא יודע איך לבדוק את זה, תוכלי לעזור לי עם הבעיה שלי תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טריגלצרידים

הוספת תגובה

• לשלי

ד``ר רפי ביצור
    23/08/2015

הטיפול ברמות גבוהות של טריגליצרידים מתבסס קודם כל על תזונה דלת פחמימות (פירות רבים עשירים בפחמימות פשוטות), פעילות גופנית סדירה, שמירה על משקל גוף תקין ואיזון סוכרת (אם יש). מומלץ לפנות לתזונאי(ת), לעסוק בפעילות גופנית (לאחר קבלת אישור מרופא המשפחה), ולהימנע מעישון.

במקרים שכל אלה שלא עוזרים - ניתן לשקול את הצורך בטיפול תרופתי, אולם נראה לי שאם תקפיד על אורח החיים לא יהיה בכך צורך.

בריאות שלמה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו