מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טריגליצרידים מאד גבוהיםגל21/12/2015
שלום,
סוכרתי סוג 2.
יש עניין עם הטריגליצרידים שלי.
הם תמיד גבוהים, כבר הגעתי פעמיים לבית חולים עם דלקת בלבלב כשהטריגליצרידים היו ברמות של אלפים.
מה יכולה להיות הסיבה לזה?
בגדול הסוכרת מאוזנת עפ"י רופא הסוכרת שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
גל21/12/2015נקבע לי תור למרפאת ליפידים.
הפקידה אמרה לי לבוא עם מבחן שומנים והיא לא ידעה להגיד לי מה זה.
מה זה אומר "מבחן שומנים"?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגל
ד``ר רפי ביצור23/12/2015רמה גבוהה מאד של טריגליצרידים, ביחוד עם היסטוריה של דלקת בלבלב, נובעת פעמים רבות מנטיה גנטית.
חשוב לפנות בהקדם למרפאת ליפידים. הטיפול בד"כ הנו משולב - איזון הדוק וקפדני של הסוכרת, תזונה "קשוחה" מוגבלת מאד בפחמימות ושומנים וטיפול תרופתי (לעתים קרובות ביותר מתרופה אחת). לרוב ניתן להשיג איזון סביר באמצעים אלה. במקרים לא נפוצים יש צורך בטיפולי אפרזיס ("ניקוי" הדם מטריגליצרידים ע"י מכונה, המתבצע אחת לשבועיים בד"כ).
הביטוי "מבחן שומנים" אינו מוכר לי - בקש מהפקידה במרפאת הליפידים שתברר עם הרופא למה הכוונה.
בריאות שלמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה וטריגליצרידים גבוהים
שימרית18/01/2016תזונה וטריגליצרידים גבוהים...
יש להעדיף לחם מקמח מלא, קמח מלא למאפים, מאפים לא מתוקים מקמח מלא, אורז מלא, חיטה מלאה, קינואה, תירס, קוסקוס מלא, בורגול מלא, פסטה מקמח מלא.
ויש לנמעיט באיברים פנימיים (לדוגמא, כבד, מח, טחול, לבבות, לשון),בשר שמן, כבש, אווז, ברווז.
וכמובן ספורט בהתאם למגבלות האישיות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מתי מומלץ לקחת את הכדור בזפיברט 400?
איזה טיפול ניתן כדי להוריד כולסטרול שלא יעלה HbA1c ?
ערכי בדיקת דם ורמות גבוהות של שומנים בדם
בדיקה מיפוי לב וצורך בצינתור
Bezafibrate 400 להורדת שומנים
ממצא של LBBB - שאלות
שומנים גבוהים בדם, כולסטרול תקין
למה יש התנגדות לניאצין
ליפיטור בזפיברט כולסטרול וטריגליצירידים
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)