מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקות דם . כולסטרול, טריגליצרידיםשלומית14/02/2016
שלום רב!
אני בת 57 ולפני כשבוע עשיתי בדיקות דם כלליות
התוצאות:
glucos- 95
cholesterol-231
triglycerides-87
hdl-cholesterol-86
non hdl cholestero-144
ldl-cholesterol-127.1
רופא המשפחה ממליץ על תרופה סימבקסון 20 מיליגרם.
לעניות דעתי התוצאות הן טובות ואין לי מושג מה הסיבה לקחת את התרופה
השאלות שלי:
1) מה דעתכם על התוצאות? האם הן תקינות?
2)איזה תופעות לוואי יכולות להיות לסימבקסון? יש לי פחד להתחיל לקחת את התרופה
בתודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלומית
ד``ר רפי ביצור14/02/2016הצורך בטיפול נקבע עפ"י הערכת הסיכון למחלת לב. הערכת סיכון זו מתבססת על מכלול הנתונים הכוללים גיל, מין, עישון, לחץ-דם, סוכרת, ערכי שומני הדם השונים, סיפור משפחתי של מחלת לב בגיל צעיר ועוד - נתונים אותם לא ציינת. לעתים, כאשר המצב "גבולי", אנו נעזרים גם בבדיקות נוספות.
סימבקסון היא תרופה בטוחה מאד. לעתים היא גורמת לכאבי שרירים החולפים עם הפסקתה. אם יש בה צורך - ניתן לקחתה ללא חשש.
מציע לברר עם רופא המשפחה את הסיבה להמלצתו. אם יישארו שאלות - ניתן לפנות למרפאת ליפידים.
בריאות שלמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
שלומית14/02/2016תודה על התשובה.
יש לציין שאני לא מעשנת ואין סיפור משפחתי של לב.
לחץ הדם שלי תקין לגמרי.120/80 ובסביבות האלה.
אני לא נוטלת שום כדורים.
לגבי שומנים אחרים בדם אשמח אם תציין את שמם כדי שאבדוק בבדיקות
בכל מקרה אתייעץ עם הרופא שלי
בתודה
שלומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלומית
ד``ר רפי ביצור14/02/2016אם אכן כך - לא ברור לי מדוע סבר רופא המשפחה שיש צורך בטיפול תרופתי וכדאי לברר איתו.
כל שומני הדם שיש לבדוק נבדקו בבדיקה שצירפת.
בריאות שלמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
שלומית15/02/2016תודה רבה! יישר כח!
אברר עם הרופא שלי כעצתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מתי מומלץ לקחת את הכדור בזפיברט 400?
איזה טיפול ניתן כדי להוריד כולסטרול שלא יעלה HbA1c ?
ערכי בדיקת דם ורמות גבוהות של שומנים בדם
בדיקה מיפוי לב וצורך בצינתור
Bezafibrate 400 להורדת שומנים
ממצא של LBBB - שאלות
שומנים גבוהים בדם, כולסטרול תקין
למה יש התנגדות לניאצין
ליפיטור בזפיברט כולסטרול וטריגליצירידים
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)