לאחר נטילת כדורים במשך 47 שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר נטילת כדורים במשך 47 שנים
    דוד
    22/11/2016

שלום ד״ר , אני בן 67 גובה 160 משקל 64 מבנה גוף שרירי מאוד ספורטאי . נתונים נוספים : LDL-143 עם ליפיטור 40 ואיזיטרול 10 מג׳ סובל ממיאליגה קשה , שומר דיאטה מחמירה LDL בסיסי 250 לחץ דם 111/66 נורמיתן 0.5 דופק 66 (עד כאן עשיתי לך כאב ראש ) . בקיצור אב, אחי, ו2 אחיות נפטרו בגלאים 67---72 . היפרכולסטרולמיה משפחתית . ב1999 עברתי 3 מעקפים לאחרונה אושר לי ( בדחיפות ) זריקת פרלואנט 75 מג׳ . כבר הזרקתי את הראשונה , שאלתי מה אתה ממליץ לי כתוספת לאדם שעובד ולא בטלן זריז עושה ספורט , כח פיזי אדיר לא אוהב לישון בקיצור Tayp A , אוהב לעזור לאנשים , מתנדב , ולא רוצה להצטרף לאחים ואחיות כל כך מהר ,,,,,,,, מבקשששש עזרא , עצה , אני מוכן לעשות הכל . בתודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדוד

ד``ר רפי ביצור
    22/11/2016

נרא שאתה מקבל טיפול מתאים למצבך, הן מבחינת אורח חיים והן מבחינת טיפול תרופתי. אני מקווה שתוספת הפרלואנט תביא לאיזון טוב של רמת הכולסטרול ותאפשר, אולי, הפחתה מסוימת במינון הסטטין, מה שיכול להביא להקלה במיאלגיה.

בריאות שלמה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו