שוב כאב חמור בחזה עם מועקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב כאב חמור בחזה עם מועקה
    אליה
    04/03/2017

כהצעתך התייעצתי עם רופאת המשפחה שלי כמה ימים אחרי שזה קרה לי בחודש שעבר ואמרה שנשמע לה לא נורא וכך סיימנו.

חודש עבר מאז הרגשתי את המועקה ההיא בחזה והיום זה קרה שוב, ללא סטרס או מאמץ, בזמן שיצאנו מהאוטו אך גרוע הרבה יותר.
    התחלתי להרגיש בפתאומיות כאב דוקר במרכז החזה טיפה לכיוון ימין ומועקה חזקה מלווה בצרבת (שלא הייתה קודם) וללא הסחרחורת והדופק המואץ עם קוצר הנשימה כמו בפעם שעברה, אך כאב הרבה יותר, כמו דקירות סכין.
    זה הלך והחמיר עד שגרם לי ממש לעסות את האיזור ולצעוק "איי" בקול בכל פעם שחשתי דקירה. אחרי כ10 דקות רצופות זה נעלם בהדרגה תוך רבע שעה (בפעם שעברה נמשך כמה שעות ללא הפסקה).כמובן שאני כבר מזמן לא על פרדניזון ואין שום בעיה נראית לעין שגורמת לזה.
    כמו מה זה נשמע? לבבי, ריאתי (אולי יתר לחץ דם ריאתי, היה לפני שנתיים חשד בשל כמה תופעות שנשארו עד היום אותו דבר ומבחן מאמץ ירוד יחד עם עורק ריאתי מורחב 28 מ"מ אך הוחלט לא לעשות צנתור בסוף והניחו שאין לי יל"ד גם אחרי שנבדקתי אצל ראש המחלקה ליל"ד ריאתי וקרדיולוג)? כלכך מוזר, וללא בעיית צרבות או רפלוקס בכלל ומה שקורה לי כאן מאוד חריג. לולא הייתי רק בת 23 מיד הייתי מתפנה למיון עם כאבים חמורים כאלה בחזה...

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאליה

ד``ר רפי ביצור
    04/03/2017

ודאי תביני כי אין שום אפשרות לבצע אבחון אינטרנטי.

מציע לחזור לרופאה המטפלת להיבדק.

בריאות שלמה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו