תרופת ראפטה , בירור פעילות רפואית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופת ראפטה , בירור פעילות רפואית
    איב בראונשטיין
    09/08/2018

בן 58,רקע רפואי: pvd מ-2001 עם סתימה עורקית של רגל שמאל . Cabg 3 , מ-08/2006 , סובל מסכרת ( hba1c ממוצע 6.5-6.9 )טרשת עורקים , בכטרב , פיברומיאלגיה , היפרליפדמיה ,ל"ד, atrial flutter ablation פעמיים (12/15 +08/16 ) . ממרץ 2018 לצערי סובל מפירפור פרוזדורים . כדור סוטלול לצערי לא משפיע . מועמד לאבלציה בקרוב .תרופות: קסרלטו 20 מ"ג, טריטייס קומפ 2.50 מ"ג , טריטייס רגיל 2.5 מ"ג ,גלוקומין(3 כדורים ביום) ,וולטרן 100 מ"ג . spect שביצעתי ב-12/17 הדגים איסכמיה קלה בטריטוריה של lcx , לאחר אקו לב שביצעתי מוקדם יותר ושהדגים היפוקינזיה תחתונה בזלית . סה"כ למרות כל הרשום לעיל אני די מאוזן מבחינת בדיקות הדם שלי . לאחר כל ההקדמה אני צריך את חוות דעתך בנושא לקיחת ראפטה 140 מ"ג כל שבועיים בזריקת עט . ערכי הל.ד.ל שלי נעים בן 27-35 שהקרדיולוג שלי מאוד מרוצה . אני גם ככה סובל מכאבים בכל הגוף עקב הפיברומיאלגיה והבכטרב (רמה בינונית) גם השרירים מאוד כואבים לי בעיקר באיזור הרגליים מתחת לאגן ועד הקרסול . האם יכול להיות שהראפטה מגביר את סף הכאב ? האם כדי לקחת את הראפטה פעם בחודש למשל ? אודה לתשובתך . תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רפאטה

ד``ר אביב מגר
    12/08/2018

שלום רב, רפאטה לא ידועה כמעלה סף כאב. ייתכן ויש אצלך משפיעים נוספים. רמת לדל שלך טובה למצב שתארת אם אכן חושבה כהלכה. יש לבחון גם את המרכיבים הנוספים. בברכת בריאות טובה דר מגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו