שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יובל
    07/07/2008

לד"ר שלום רב. אני בן 25, במשך שבוע וחצי יש לי רעידות באזור של הלב ,לא רואים את הרעידות אבל מורגש כל הצד השמאלי של האזור רועד למשך כל היום כרעידות פנימיות.לפני כן לפני כחודש הרעידות האלו היו רק פעמיים במשך יומיים לכמה שניות וממש רעידות חזקות כמו רטט של פלאפון ובעוצמה וגם האזור של השד השמאלי רעד .ועכשיו שבוע וחצי יש לי כבר את הרעידות שמורגשות פנימה ובסביבה של הצד השמאלי אזור של הלב ,רוצה לדעת בבקשה מניסיון שלכם האם נתקלתם בתופעה שכזו,תסימנים שכזה האם זה יכול להיות שייך ללב? דלקת,או משהו ללב קרא משהו? בתודה אברי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• רעידות

ד''ר אבישי אליס
    08/07/2008

התלונה ברורה אך קשה לתת לה הסבר ברור מבלי שנבדקת ואו נראית בזמן ארוע
    מציע: שתבדק עי רופא ובהתאם תשלח אם צריך לבדיקות נוספות כמו כן כדאי
    לבצע בדיקת אקג בזמן הארוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר,שאלה

יובל
    08/07/2008

תודה ד"ר רוצה לשאול האם זה יכול להיות חס וחלילה הקדמה להתקף או דום לב. מחלת לב? בתודה אברי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו