שומנים בדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שומנים בדם
    הדס
    22/07/2008

שלום אני ערכתי בדיקות וגילו שיש לי שומנים בדם ברמה גבוהה שמגיעה ל300 ורופא נתן תרופה שנקראת בזפיברט 400 השאלה שלי האם יש משהו אחר שיכול לעזור לי והאם זה פוגע במערכת העיכול תודה הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שומנים בדם

הוספת תגובה

• טריגליצרידים

ד``ר רפי ביצור
    23/07/2008

בשאלתך חסרים נתונים רבים (גיל, מחלות נוספות כגון מחלת לב, סוכרת, יתר לחץ דם ועישון, סיפור משפחתי של מחלת לב ועוד). לכן אוכל לתת תשובה כללית בלבד.
    במגבלות היעוץ האינטרנטי: הטיפול ברמות גבוהות של טריגליצרידים מתבסס על תזונה דלה בפחמימות, בעיקר פחמימות פשוטות, ומומלץ לפנות לתזונאי/ת לקבלת הנחיות. גם לפעילות גופנית יש חשיבות. כן חשוב לשמור על משקל גוף תקין ולהימנע מעישון. לחולי סוכרת - חשוב לאזן את רמת הסוכר בדם.
    אם כל אלה אינם עוזרים - ניתן לטפל בבזפיבראט. כמו לכל תרופה, גם לבזפיבראט יכולות להיות תופעות לוואי, אך הן אינן נפוצות והתרופה נחשבת לבטוחה מאד.

מאחר והמלצות לטיפול אינן יכולות להינתן באינטרנט, מומלץ לפנות לרופא המשפחה לקבלת טיפול מתאים, ואם עדיין יהיו ספקות - ניתן לפנות לייעוץ מרפאת ליפידים. מס' הטלפון לקביעת תור במרפאת הליפידים בתל-השומר הוא 03-5304582.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו