ערכי כולסטרול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערכי כולסטרול
    רמי
    01/08/2008

שלום עשיתי בדיקות דם אתמול ורציתי לדעת באם אני צריך לשפר משהו נוסף בן 39 בריא בדרך כלל,גובה 179 משקל 74 לא מעשן,רץ כל ערב שעה,יש היסטוריה משפחתית שלי חולת לב בת 78 יש לה סכרת וכולסטרול גבוה.לפני חצי שנה גילו לי כבד שומני והרופא המליץ על דיאטה.הורדתי 8 קילו ואתמול עשיתי בדיקות דם חוזרות ולהלן התוצאות. קלוקוז 93 כולסטרול כללי 185 גליצרידים 83 HDL 46 LDL 121.3 AST 18 ALT 20 GGT 22 ALK 64 RBC 4.81 HCT 42.5 לחץ דם תקין האם אני אמור לשפר משהו לאור התוצאות האלו או רק להמשיך באותו אורח חיים תזונה ,ספורט ולא ללעשן? תודה רמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערכי כולסטרול

הוספת תגובה

• אורח חיים

ד``ר רפי ביצור
    01/08/2008

במגבלות הייעוץ האינטרנטי - נראה שערכי בדיקות המעבדה סבירים. חשוב להמשיך באורח חיים בריא ולעקוב אחר ערכי שומני הדם, לחץ הדם, סוכר ותפקודי הכבד. בהצלחה!

מאחר והמלצות לטיפול אינן יכולות להינתן באינטרנט, מומלץ לפנות לרופא המשפחה לקבלת טיפול מתאים, ואם עדיין יהיו ספקות - ניתן לפנות לייעוץ מרפאת ליפידים. מס' הטלפון לקביעת תור במרפאת הליפידים בתל-השומר הוא 03-5304582.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

רמי
    01/08/2008

תודה על תשובתך איני מבין למה הכוונה ערכי הבדיקות סבירות? רופא המשפחה אמר אתמול כשהסתכל על התוצאות כי הבדיקות תקינות ואין מה לשפר זה נראה לו בסדר גמור ביחס לגילי.. אם כך יש טעם לפנות למרפאה שלך? זה ללא תשלום? או במסגרת קופת חולים ? אני חבר בכללית,צריך הפנייה?. לא ברור לי אודה לתשובתך תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות סבירות

ד``ר רפי ביצור
    03/08/2008

מטעמי זהירות, מאחר והיעוץ הנו אינטרנטי, ובהכרח מבוסס על מידע חלקי וללא בדיקה גופנית - הגדרתי את הבדיקות כסבירות.
    על פניו, לא נראה שיש צורך מיוחד בהערכת מרפאת ליפידים, אלא אם כן יש היסטוריה משפחתית עשירה של מחלת לב בגיל צעיר.
    אם בכל זאת תרצה ביעוץ, הפניה למרפאה, כמו כל מרפאה אחרת בביה"ח, כרוכה בטופס 17 מקופ"ח או תשלום. אין צורך בהפניית רופא, אך רצויה הפניה כזו, כמו גם פירוט מצבך הרפואי והתרופות אותן אתה מקבל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו