תרופות העוזרות לשומנים בדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות העוזרות לשומנים בדם
    אסתר
    05/08/2008

אני בת 60 ויש לי רמת טריגליצרידים גבוהה (280) קבלתי המלצה להשתמש בתרופה חדשה בשם "אקומפליה". האם היא יכולה לעזור לי בנושא השומים בדם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אקומפליה

ד``ר רפי ביצור
    05/08/2008

אקומפליה יכולה לשמש כתוספת לדיאטה ופעילות גופנית בחולים הסובלים מעודף משקל משמעותי עם הפרעות מטבוליות (סוכרת, יתר לחץ-דם, רמות גבוהות של טריגליצרידים).
    לכן, אם את סובלת מעודף משקל משמעותי, יתכן ואקומפליה יכולה לעזור לך.

מאחר והמלצות לטיפול אינן יכולות להינתן באינטרנט, מומלץ לפנות לרופא המשפחה לקבלת טיפול מתאים, ואם עדיין יהיו ספקות - ניתן לפנות לייעוץ מרפאת ליפידים. מס' הטלפון לקביעת תור במרפאת הליפידים בתל-השומר הוא 03-5304582.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקומפליה להורדת שומנים בדם

אסתר
    01/09/2008

תודה על התשובה ד"ר , אחרי בירורים שעשיתי הבנתי שאני לא חייבת להיות בעלת משקל עודף כ"כ גדול אלא עם השמנה בטנית משמעותית , בנוסף לשומנים בדם. האם זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השמנה בטנית

ד``ר רפי ביצור
    03/09/2008

כעקרון - נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו