כולסטרול גבוה אצל ילדה בת 5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כולסטרול גבוה אצל ילדה בת 5
    שלי
    02/10/2008

לביתי יש כולסטרול גבוה 249 מה מותר לה לאכול והאם היא יש הגבלה לכמות חלבון של ביצה ביום ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נתונים נוספים לגבי השאלה שלי

שלי
    02/10/2008

במשפחה של בעלי קיים כולסטרול גבוה אצל בני המשפחה הילדה נמצאת בפעילות גופנית במשך השבוע והיא מאוד רזה מהבדיקה שערכתי לה לפני חצי שנה יש עליה בכולסטרול גם ברע וגם בטוב בכולסטרול הרע יש עליה של 30 וברמת הכולסטרול הכללי יש עליה של 40 מה עלי לעשות ומה מותר לה לאכול תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כולסטרול גבוה לילדה

ד``ר רפי ביצור
    02/10/2008

אופי הטיפול בילדים מושפע מהרמה של הכולסטרול ה"רע" (LDL) וה"טוב" (HDL), אותה לא ציינת, כמו גם מגורמי סיכון אחרים ומהסיפור המשפחתי המדויק. לכל ילד מותאמת תכנית תזונתית אישית, ויש להיות במעקב מתמיד. בגילאים מבוגרים יותר (בסביבות גיל 8-10) יש, לעתים, צורך גם בטיפול תרופתי.

מובן, לכן, שלא ניתן לתת עצות דרך האינטרנט. מומלץ בחום להתייעץ במרפאה המתמחה בהפרעות בשומני הדם בילדים. בתל השומר יש מרפאה כזו המנוהלת ע"י דר' אורית חמיאל ודר' חופית כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו