פעימות מוקדמות וגלולות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעימות מוקדמות וגלולות.
    878
    17/01/2009

שלום, יש לי פעימות מוקדמות המלוות בדופק ולעתים גם כאבים, רציתי לדעת אם לקיחת גלולות דיאנה 35 יחריפו את המצב, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעימות מוקדמות וגלולות.

הוספת תגובה

• עוד דבר..

878
    17/01/2009

אני יודעת שבעיקרון עדיף שלא להשתמש.. אבל השימוש בגלולות חשוב לי .. האם זה יותר מצב מסוכן?.. או שאפשר לנסות ומקסימום להפסיק את הטיפול במידה וארגיש שהפעימות המקדימות יתגברו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטל

ד``ר רפי ביצור
    17/01/2009

מאחר ולא בדקתיך וחסר לי מידע רב, אוכל לתת רק תשובה כללית.
    פעימות מוקדמות, כאשר אין כל בעיה לבבית אחרת, אינן מסוכנות, ובפני עצמן אינן מצריכות טיפול כלשהו. אם הן מטרידות מאד ופוגעות באיכות החיים, ניתן לתת טיפול לשיפור ההרגשה. גלולות כגון דיאנה אינן אמורות להחמיר את הפעימות המוקדמות, וכמו שכתבת - אם הרגשתך תחמיר תמיד תוכלי להפסיק לקחת אותן.

אם לא עברת הערכה ע"י קרדיולוג על מנת לוודא שהפעימות המוקדמות הן אכן כאלה בלבד וללא כל בעיה נוספת - מומלץ לעבור הערכה כזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו