שומנים בדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שומנים בדם
    חיים
    25/01/2009

שלום אני בן 50 מוגבל בניידות כך שיושב הרבה שעות ביום הולך ביום מס ק"מ [מעט] בדיקת דם ליפני חצי שנה-כולסטרול131 טריגליצרידים 86 .hdl 65 ldl 47 בבדיקה עכשוית-כולסטרול- 176 טריגליצרידים 127 73 hdl 76 ldl non hdl_cholesterol 100 לציין שלא שיניתי משהו משמעותי בתפריטים שלי או שינוי משמעותי אחר הבשר אצלי בתפריט נדיר מאד לא מעשן, מזון דל שומן, כאמור זה התפריט שלי זמן רב מקבל סימבסטטין 10 מה ההמלצות? מה לשנות? ומה לעשות.? בתודה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שומנים בדם

הוספת תגובה

• לחיים

ד``ר רפי ביצור
    25/01/2009

בהסתייגות שלא בדקתי אותך וחסר לי מידע - נראה שמצב שומני הדם שלך מצויין: רמת הכולסטרול ה"רע" (LDL) ורמת הטריגליצרידים נמוכות, רמת הכולסטרול ה"טוב" (HDL) גבוהה.
    על פניו, לא נראה שיש מקום לשינוי בטיפול.
    חשוב לוודא ששאר גורמי הסיכון בעיקר לחץ הדם ורמת הסוכר) מאוזנים.

מאחר והמלצות לטיפול אינן יכולות להינתן באינטרנט, מומלץ לפנות לרופא המשפחה לקבלת טיפול מתאים, ואם עדיין יהיו ספקות - ניתן לפנות לייעוץ מרפאת ליפידים. מס' הטלפון לקביעת תור במרפאת הליפידים בתל-השומר הוא 03-5304582.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו