היריון ותרופות-התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היריון ותרופות-התייעצות
    רחלי
    18/02/2009

ד"ר ביצור רפאל שלום רב!!! קודם כל בירצוני להודות לך על המהפך שעשית לי בחיים בזכות האיבחון שלך ומתן תרופת הציפרלקס שגרמה לי שינוי בחיים. אני כבר לא יודעת מה זה להיות חרדתית, כל התקפי החרדה שהיו לי עד לפני שנה נעלמו וכיום אני לא מוגבלת יותר, מרגישה משוחררת ומרגישה מצויין והלוואי שימשיך ככה. ולשאלתי: האם מותר להיכנס להיריון כשעודי נוטלת את הציפרלקס או שעלי לעשות הפסקה עם התרופה הנ"ל? (למרות שאני לא חושבת בכלל להפסיק אותה כי היא ממש עושה לי טוב). ברצוני לציין שאני בחורה בריאה בדרך כלל ואחרי 2 לידות. אשמח לתשובה, רחלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היריון ותרופות-התייעצות

הוספת תגובה

• לרחל

ד``ר רפי ביצור
    19/02/2009

ראשית - אני שמח שאת חשה בטוב.
    לגבי ציפרלקס בהריון - המידע לגבי הבטיחות בשימוש מוגבל. לגבי קבוצת התרופות שציפרלקס שייך אליה - יתכן כי יש עליה קלה בסיכון למומים עובריים מסויימים, אך אין איסור גורף על השימוש בהן בהריון, ויש צורך לשקול כל מקרה לגופו.
    מומלץ שתפני לייעוץ לא אינטרנטי לפני הכניסה להריון.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

רחלי
    19/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו