ערכי כולוסטארול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערכי כולוסטארול
    טליה
    05/05/2009

אני בת 62 ובבדיקות דם האחרונות ניראה לי כי יש לי כולוטארול קצת גבוהה 238 , LDL 133 HDL 88.2 , NON HDL 149 Triglycerides 86 . האם היחסים בינהם כגון ה HDL הגבוה יחסית משפר את המצב של LDL שהו גם גבוה יחסית.
    רב תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערכי כולוסטארול

הוספת תגובה

• לאווה

ד``ר רפי ביצור
    06/05/2009

ערך ה- HDL מצוין ומקנה הגנה מסוימת (אם כי לא מלאה) מפי מחלת לב.
    לגבי ערך ה- LDL, לא אוכל לחוות דעה לגביו ללא מידע מלא על גורמי הסיכון הנוספים (סוכרת, עישון, יתר לחץ דם, סיפור משפחתי של מחלת לב, ועוד). אם אין כל גורמי סיכון נוספים, הערך ככל הנראה תקין ואינו מצרי טיפול תרופתי.
    שמירה על אורח חיים בריא, תזונה נכונה, משקל גוף תקין, פעילות גופנית אירובית סדירה והימנעות מעישון מומלצים בחום לכולם.

מאחר והמלצות לטיפול אינן יכולות להינתן באינטרנט, מומלץ לפנות לרופא המשפחה לקבלת טיפול מתאים, ואם עדיין יהיו ספקות - ניתן לפנות לייעוץ מרפאת ליפידים. מס' הטלפון לקביעת תור במרפאת הליפידים בתל-השומר הוא 03-5304582.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו