שומנים בדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שומנים בדם
    מרינה
    14/05/2009

אני בת 57 כולסטרול שלי 207 טריגליצדים 157 LDL130 HDL67 אני מקבלת סימוביל 40 מג כמובן שומרת על דיאטה גם ביגלל המישקל שאלה אולי מומלץ להחליף טרופה? עם כן איזה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שומנים בדם

הוספת תגובה

• למרינה

ד``ר רפי ביצור
    14/05/2009

בהיעדר מידע על גורמי הסיכון שלך (מחלת לב או כלי דם, סוכרת, עישון, לחץ דם, סיפור משפחתי של מחלת לב בגיל צעיר ועוד) לא אוכל לחוות דעה על הטיפול שאת מקבלת.
    ערך הכולסטרול הרצוי נגזר מרמת הסיכון לפתח מחלת לב. אם רמת הסיכון שלך גבוהה - הרי שיש צורך להחליף את הטיפול לטיפול חזק יותר. אם רמת הסיכון נמוכה - הטיפול מספק ואין צורך להחליפו. אם רמת הסיכון בינונית - המצב גבולי.

מאחר והמלצות לטיפול אינן יכולות להינתן באינטרנט, מומלץ לפנות לרופא המשפחה לקבלת טיפול מתאים, ואם עדיין יהיו ספקות - ניתן לפנות לייעוץ מרפאת ליפידים. מס' הטלפון לקביעת תור במרפאת הליפידים בתל-השומר הוא 03-5304582.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו