תוצאות בדיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקה
    אורנה
    25/06/2009

שלום וברכה.
    עשיתי לאחרונה בדיקת דם מקיפה ורציתי לדעת אם יש משהו לא טוב בתוצאות.
    עליי לציין שאני בת 23 יש לי שני ילדים. ב3 וחצי השנים האחרונות עליתי כ25 ק"ג במשקלי בעקבות ההריונות וכו' וכיום אני שוקלת 75 וגובהי 160.
    אלה התוצאות העיקריות:
    Glucose 88
    Cholesterol 210
    Triglycerides 162
    HDL-Cholesterol 43.6
    Non-HDL Cholesterol 166
    LDL Cholesterol Calculat 133.6

אשמח לשמוע עד כמה מצבי גרוע..
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקה

הוספת תגובה

• עליי לציין שהתחלתי לקחת גלולות

אורנה
    25/06/2009

מלפני כשבוע וחצי אך בדיקת הדם הייתה לפני כן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורנה

ד``ר רפי ביצור
    25/06/2009

בהנחה ואין כל גורמי סיכון (יתר לחץ דם, סוכרת, עישון וכו') - מצב שומני הדם תקין ואין צורך בטיפול לענין זה.
    לעומת זאת - עודף המשקל, בעיקר אם הוא מתרכז באזור הבטן, בהחלט דורש התייחסות. לטווח ארוך (שנים), עודף משקל כזה מעמיד אותך בסיכון לפתח סוכרת, לחץ דם גבוה ובעיות נוספות. מומלץ בחום לפנות לתזונאי/ת להתאמת תכנית תזונה ולעסוק בפעילות גופנית באופן סדיר.

מאחר והמלצות לטיפול אינן יכולות להינתן באינטרנט, מומלץ לפנות לרופא המשפחה לקבלת טיפול מתאים, ואם עדיין יהיו ספקות - ניתן לפנות לייעוץ מרפאת ליפידים. מס' הטלפון לקביעת תור במרפאת הליפידים בתל-השומר הוא 03-5304582.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו