מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רמת כולסטרול גבוה מאין סיבה לכךאיילת-צעירה02/08/2009
שלום רב.
ערכתי בדיקות דם ובתוצאותיי קבלתי:
NON HDL CHOLESTEROL 130
CHOLESTEROL 195
CHOLESTEROL HDL 64
CHOLESTEROL LDL 111
TRIGLYCERIDES 96
LAMICTEL גבוה (תרופה לאפילפסיה)
אני צעירה, בת 23, ואין לי עבר רפואי חריג של מחלות לב, שומנים בדם במשפחה וכו'.
אינני סובלת מלחץ דם גבוה ועד היום לא קרה לי מעולם שרמת הכולסטרול שלי בדם הייתה חריגה.
אני עוברת הרבה בדיקות דם עקב האפילפסיה (לרמת התרופה בדם ובכללי, כי סבלתי מפרכוסים רבים), אך אמרו לי שזה לא קשור לרמת השומנים.
חשוב לציין- אינני אוכלת משהו חריג לאחרונה!
שאלתי אליך- מה עלי לעשות (רופא המשפחה לא קרא לי) ומה אומרת הרמה הגבוהה של התרופה בדם? אני נוטלת אותה כבר שנתיים ואני מאוזנת. בתודה מראש, איילת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין דבר חשוב!..
איילת-צעירה02/08/2009רמת הTSH, של בלוטת התריס יצאה אצלי גם גבוהה ואני מרגישה שאני משמינה לאחרונה בלי שום סיבה מיוחדת. גם כן חשה עייפות, ריחוף וחולשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינני מעשנת ושוקלת 60 רמת BMI תקינה
איילת-צעירה02/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינני מעשנת ושוקלת 60 רמת BMI תקינה
איילת-צעירה02/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיילת-צעירה
ד``ר רפי ביצור02/08/20091) עבור אישה צעירה וללא גורמי סיכון למחלת לב, רמת הכולסטרול אצלך תקינה ואינה מצריכה טיפול תרופתי. רמת הכולסטרול הכללי גבוהה בעיקר עקב רמה גבוהה של כולסטטרול "טוב" (HDL). תזונה נכונה, פעילות גופנית סדירה והמנעות מעישון - חיוניים ומומלצים לכולם.
2) לגבי רמת הלמיקטל - אנא פני לנוירולוג המטפל.
3) לגבי תפקודי התריס - הצורך בטיפול תרופתי נגזר הן מרמת הורמוני הבלוטה וה- TSH והן מתסמינים הקשורים לתת-פעילות של הבלוטה. מומלץ לפנות לרופא המשפחה להערכת הצורך בבירור נוסף ו/או טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מתי מומלץ לקחת את הכדור בזפיברט 400?
איזה טיפול ניתן כדי להוריד כולסטרול שלא יעלה HbA1c ?
ערכי בדיקת דם ורמות גבוהות של שומנים בדם
בדיקה מיפוי לב וצורך בצינתור
Bezafibrate 400 להורדת שומנים
ממצא של LBBB - שאלות
שומנים גבוהים בדם, כולסטרול תקין
למה יש התנגדות לניאצין
ליפיטור בזפיברט כולסטרול וטריגליצירידים
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)